Gå til hoved-indhold

Tidligere DS-boss Ibsen: Lerche forstår klubber og sejleres behov

Ny direktør i unionen, Christen Lerche, der for tre år siden kun holdt få måneder som KDY-direktør, får gode anbefalinger af sejlere, herunder den tidligere generalsekretær i flere årtier, Dan Ibsen.

 

Svendborgjollen - 50 år og perfekt til foreningssejlads

Bjørn Jensens konstruktion fra 1969 er i dag søspejdernes bedste bud på et sikkert fartøj med plads til en patrulje. Nu har søspejderne i Svendborg, Rudkøbing og på Thurø fået syv nybyggede joller.

Næstkommanderende i Dansk Sejlunion Steen Wintlev-Jensen stopper efter 23 år

Sejladschef Steen Wintlev-Jensen, der har en bunke viden om sejlerskoler, uddannelse, forsikring, friluftspolitik, bundmaling og andet stopper i Brøndby, han fortsætter dog som konsulent.

Jubel fra flere hundrede gæster da Kronprinsen åbnede Aarhus sejlsportscenter

Efter taler fra Team Danmark, Mærsk Fonden, Aarhus' borgmester, Dansk Sejlunion og andre hev kronprinsen gennaker op på en 49er, og så blev Aarhus Sejlsportscenter åbnet.

Oure-sejlere klar til Danmark Rundt efter undervisning om den gode besætning

En tidligere elev på Oure underviste i sit nye ledelsesværktøj, Resonans, som skaber optimale rammer for sejlerne fra Oure, når de skal Danmark Rundt 12. juni.

I dag åbner Kronprinsen Aarhus Sejlsportscenter - interview med centerchef

Alle er velkomne til den officielle indvielse den 23. maj fra kl. 10.30 på Aarhus Lystbådehavn. Kronprinsen og kronprinsessen kommer. Her interview med centerchef Capitani.

Klassetjek: Få kvalitetstid med søn eller datter i 505-jollen

På halvdelen af 505-feltets både sejler familiebesætninger, som nyder at have tid på vand og land. Håbet er, at flere sejlere i fremtiden vil få øjnene op for den lille klasse.

Træner Finn 'Beton' er vild med det nye sejlsportscenter i Aarhus

Kulttræneren forklarer om det nye sejlsportscenter, som også OL-sejlerne roser til skyerne. I morgen kan alle deltage i åbningen, hvor Kronprinsen og Kronprinsessen møder op.

Dansk Sejlunion søger manden der kan skaffe 10 mio. kroner årligt

- De kommercielle mål for Dansk Sejlunion er bestyrelsen og Mads Kolte-Olsen enige om, men ikke omkring skridtene derhen, fortæller formand for Dansk Sejlunion Line Markert til minbaad.dk.

BREAKING. Dansk Sejlunions generalsekretær Mads Kolte-Olsen stopper

Bestyrelsen ønsker at justere Dansk Sejlunions profil udadtil. Det indebærer kursskifte i daglig ledelse, hvor generalsekretær Mads Kolte-Olsen fratræder, når hans kontrakt udløber ved årsskiftet.