Gå til hoved-indhold

Thurø Sejlklub på layline med fire J/70ere

J/70 blev et let valg på grund af Dansk Sejlunions anbefalinger som fremtidens klubbåd og drømmen om deltagelse i Sejlsportsligaen. Bådene har til sammen en værdi på over én mio. kroner.

Fra 0 til 25 nye studerende sejlere i Thurø Sejlklub

Nystartede Sejl og Studér går fra 0 til 25 medlemmer, og nu er de nomineret til Dansk sejlunions klubudviklingspris sammen med resten af Thurø sejlklub, der nu har tre J/70ere.

 

BREAKING. Dansk Sejlunion lukker medlemsbladet SEJLER

Eksplosiv stigning i portoudgifter fører til lukning. SEJLER afløses af tre forskellige, digitale nyhedsbreve. Bladet udkom i 40.000 eksemplarer til medlemmer af Dansk Sejlunion.

 

MC-Kinney-fond donerer klubhus til Svendborg Amatør Sejlklub

Svendborg Amatør Sejlklub har fået den glædelige besked fra A.P. Møllers og Hustru Chastine MC-Kinney Møllers Fond til Almene Formaal, at fonden har doneret 4.000.000 kr. til nyt klubhus.

Prinsen gav Knarr-klassen ny vitalitet og Dragen en renæssance

Prins Henrik var i høj grad med til at give Knarr-klassen ny vitalitet, skriver KDY, der i deres mindeord også fortæller, at han senere gav Dragen en renæssance i Danmark.

Tre på stribe i Horsens med J/70

2018-sæsonen skydes for alvor i gang, når Horsens Sejlklub åbner op til tre weekender i træk med J70-sejlads på programmet.

Fire nye bestyrelsesmedlemmer skal findes i DS

Gør en forskel for sejlsport i Danmark og meld dig til bestyrelsen i Dansk Sejlunion. Kandidater kan indstilles frem til d. 12. februar.

Sailing Aarhus svarer: Genopretningsplan på vej

Udvalg skal arbejde på en plan for at genskabe positiv egenkapital, fortæller formand for Sailing Aarhus, Mette Rostgaard Evald og direktør Thomas Capitani. Læs svar efter minbaad.dk-artikel.

Sådan trænede Hellerups juniorer i 1933 - se video

Unge i sejlsport er ikke en ny opfindelse. Se hvordan man trænede juniorsejlerne for 84 år siden.

Flere års hemmelig regnskabsbalance i Sailing Aarhus

KOMMENTAR: Den hidtidige succes-organisation for seks sejlklubber i smilets by har, mod forventning, nu negativ egenkapital, afsløret af klubbernes revision. Vi stiller nu åbne kritiske spørgsmål.