Gå til hoved-indhold

Slutspurten sat ind – de første 70 unge klar til Youngsters

Horsens tager imod, når startskuddet fredag den 27. april går til første udgave af Youngsters - den nye sail camp for de 15-23 årige. Tilmeldingen er stadig åben.

Jon Koch Hansen fra Aarhus Motion ny direktør for Sailing Aarhus

Bestyrelsen for Sailing Aarhus har ansat Jon Koch Hansen som ny direktør for Sailing Aarhus. Jon tiltræder stillingen 1. maj 2018. Den nye direktør har tidligere arbejdet for foreningen.

Sejlunionens medlemstal stabilt på 51.974 aktive - strategi skal hjælpe

For tredje år i træk er Dansk Sejlunions medlemstal opgjort til knap 52.000 aktive. Tallene dækker over bl.a. et lille fald blandt børn og unge. Klubber med surftilbud klarer sig generelt godt.

Klassetjek: I Laserjollen konkurrerer de unge og ældre side om side

En aldersforskel på 50 forhindrer ikke sejlerne i at mødes. Vil du føle dig ung med de unge, eller blot nyde selskabet med sejlere i alle aldre, skal du satse på klassen, fortæller formand, Michael Faubel.

KDY vil i Rungsted skabe stort sejlsportscenter som i Aarhus

- Vi har en ansøgning liggende i Hørsholm Kommune. Hvis vi får et ja, skal vi i gang med at rejse de cirka 25 mio. kr. det koster, siger tidligere Finnjolle-sejler Jonas Høgh-Christensen.

Det bliver der sagt på DS-generalforsamling i Nyborg i dag

Minbaad.dk er i dag ved det blæsende Storebælt. 57 sejlklubber deltager med 150 medlemmer. De repræsenterer 20.500 medlemmer. Bådforeningen Trekanten vil forlade DS. Thurø Sejlklub tog udviklingspris.

Med mange initiativer vinder Thurø Sejlklub Klubudviklingsprisen 2018

Flere klubber drømmer om én, måske to J/70'ere. Thurø Sejlklub er om få uger klar til at navngive klubbens J/70'er nummer fire!, fortæller Dansk Sejlunion. Thurø Sejlklub modtager 20.000 kr.

Dansk Sejlunion vil skaffe 2,5 mio. kr. i 2018 til Sejlerlandsholdet

Generalsekretær Mads Kolte-Olsen siger før generalforsamling i Nyborg: Det er afgørende at sikre yderligere finansiering af talent- og elitearbejdet. DS søger også penge til stort klubudviklingsprojekt.

Nyt sejladskursus i Sønderborg skal få nybegyndere til at sejle

Idrætshøjskolen i Sønderborg har lanceret et nyt ugekursus med fokus på sejlads i uge 32, og er i samarbejde med Sønderborg Yacht Club. Tre både kan prøves.

Lærer Ditte Juul Kristensen: Oure vil skabe den hele sejler

Flere sejlere er kommet til Oure, fortæller Oure-lærer Ditte Juul Kristensen, der selv sejler i Thurø Sejlklub. På lørdag stiller hun op til bestyrelsen i Dansk Sejlunion, hvor der er kampvalg.