Gå til hoved-indhold
Landsrettens kendelse i sagen frifinder KDY i samtlige de påstande, som sagsøgerne havde fremsat, og retten lagde sig således på linje med den afgørelse, som Byretten kom frem til for to år siden. Foto: Troels LykkeSejlklubber
Landsrettens kendelse i sagen frifinder KDY i samtlige de påstande, som sagsøgerne havde fremsat, og retten lagde sig således på linje med den afgørelse, som Byretten kom frem til for to år siden. Foto: Troels Lykke

Tuborg-sejlere taber igen til KDY i langstrakt sag om Tuborg Havn

Der er i dag faldet dom i Landsretssagen mellem bådejere i Tuborg Havn og Kongelig Dansk Yachtklub (KDY). Sagen, der har kørt siden 2014, har kostet millioner af kroner til advokater.

Af Troels Lykke |

Den retssag, der siden 2014 har verseret omkring driften af Tuborg Havn mellem KDY og 29 Tuborg-sejlere, er nu afsluttet. Se dommen her

Landsrettens kendelse i sagen er meget klar og frifinder KDY i samtlige de påstande, som sagsøgerne havde fremsat, og retten lagde sig således på linje med den afgørelse, som Byretten kom frem til for to år siden.

Det forklarer KDYs direktør Dan Ibsen i dag til bådpressen.

Punktum efter fire års sag

Landsretten sætter således punktum for en næsten fire års konflikt mellem parterne, og KDY ser nu frem til at kunne fortsætte den udvikling i Tuborg Havn, som blev igangsat ved havnens tilblivelse og opførelsen af klubbens klubhus for mere end ti år siden.

KDY’s formand Lars Ive, der har været tæt på sagsforløbet, som har strakt sig over det meste af hans formandstid, siger:

 ”Jeg er glad for, at vi nu kan lægge denne sag bag os. KDY har hele tiden ønsket, at de mange medlemmer, der har både i havnen, skulle føle sig godt behandlet, både hvad angår service og økonomi. Det har klubbens ledelse, medarbejdere og bestyrelse bestræbt sig på at holde fast ved i hele det lange sagsforløb.”

Ny appetit på havnedrift

Nu har KDY fået ny appetit på havnedriften.

 ”Men det er klart, at sagens afslutning nu giver os fornyet og styrket appetit på havnedriften og havnens fortsatte udvikling.  Det vil vi fortsætte med i klubben - og i fortsat godt samarbejde med Carlsberg og vores øvrige samarbejdspartnere,” siger Lars Ive.

Han takker sponsorer, partnere og medlemmer i en dag, der har kostet klubben mange penge til advokater.

”Jeg vil gerne takke vores mange sponsorer, partnere, og ikke mindst vores store medlemsskare, der har støttet os og holdt fast ved samarbejde og medlemskab i en periode hvor klubben, dens medarbejdere og de mange frivillige har været lidt trængt.”

Aktivitet i Tuborg Havn

Samarbejde har betydet højt aktivitetsniveau, mener formanden Lars Ive:

”Det samarbejde og den indsats har betydet, at klubbens sejlsportsmæssige aktivitetsniveau har kunnet holdes i højt gear og ubrudt kunnet leveres i høj kvalitet. Alt dette glæder vi os til at kunne fortsætte med fornyede og øgede kræfter, både i Tuborg Havn og hvor klubben i øvrigt fungerer som landsdækkende sejlklub.”

content-loader
content-loader
content-loader