Gå til hoved-indhold

KDY søger ny klubsekretær

Den vellidte og flittige Jette Jansen går nu på efterløn på kontoret i Tuborg Havn, derfor søger den royale sejlklub en ny sekretær

Guldfuglene Jena og Katja fejret i Hellerup

Team Danmark, Dansk Sejlunion, borgmester Toft, landsdækkende medier og sejlere mødte op. Vi havde sendt fotograf Mogens Hansen. Se hans skud fra 49erFX-VM-fejring.

Tre nye J70 både døbt i Horsens Sejlklub

Horsens Sejlklub døbte i torsdags 3 nye J70 sportsbåde. Lokale samarbejdspartnere støtter projektet.

Hør om smarte Vetus-systemer i sejlklubben

VetusOnline.com pakker bilen med produkter og kage, og sætter kursen mod landets sejlklubber. Lær gratis om firmaets særlige systemer, der forenkler montering af fx toiletter.

Aqua-Dress grundlægger Torben Olesen fra Aarhus er død

Manden bag sejlertøjfirmaet Aqua-Dress, Torben Olesen, har kastet sidste fortøjning og blev 70 år. Han var reserve til OL i 1972 i Finnjolle for Steen Kjølhede. Det blev også til Folkebåds-sejr i Guldpokalen.

 

Kan man stille krav til frivillige i sejlsport?

Få svaret her. Stævneleder Torsten Jacobsen, fortæller hvordan det er at motivere og styre 80 frivillige under et kæmpe Star-VM i Troense.

Sejlklubben Køge Bugt optrapper talentudvikling

Efter Yachtklubben Furesøen og Horsens Sejlklub har nu også Sejlklubben Køge Bugt indgået aftale med Dansk Sejlunion om udvikling af sportslige miljøer.

Danmarks Fritidssejler Union tillader IKKE online-duelighedsbevis

- Vi har IKKE udliciteret vores bemyndigelse til at Duelighedsklubben kan foretage online-prøve til fritidssejlerbevis, forklarer DFUs formand Bent Hansen her i et læserbrev.

600 børn og unge sejler i sommerlandet

I et samarbejde mellem Dansk Sejlunion og en lang række klubber afholdes der i disse uger sommeraktiviteter for børn og unge. Tendensen er, at flere unge sejlere deltager i aktiviteterne.

Jollestævne med medalrace og professionel livespeak

Opti A, Opti B og Zoom 8 sejlede afgørende sejlads tæt på land i Snekkersten, så tilskuerne kunne følge med. Prof-sejler Jesper Radich kommenterede.