Gå til hoved-indhold

SB20 til 17-20 årige i Nyborg – tre klubber kigger med

Tre SB20ere skal fastholde og lokke de ældre ungdomssejlere, som måske har lyst til andet end hård kapsejlads. Samtidig skal bådene bruges i skoleprojekt og til firmasejlads.

Sådan får sejlklubberne flere medlemmer

Sejlklubber med udbud af supplerende aktiviteter som kajak, SUP, windsurf og vinterbadning, har bedre vilkår for medlemsvækst, skriver forskningsansvarlig i DIF, Kasper Lund Kirkegaard, i kronik.

Natorp træder tilbage som DS-formand før tid

Hans Natorp stopper stopper om formand midtvejs i sin valgperiode – ved generalforsamlingen i 2017. Det sker, efter han for få uger siden blev valgt som ny næstformand i Danmarks Idrætsforbund.

Kvindelig Sejlklub lagde navne til boremaskiner

På samme måde som skibe døbes ved søsætning er der tradition for at tunnelboremaskiner bliver døbt et kvindenavn. Alice og Frida skal bore metro til Nordhavn.

Stenbroens børn får sejlundervisning i nærområdet

Optimistjollerne indtog Peblingesøen ved sæsonstart i tirsdags. Med støtte fra Nordea-fonden vil KDY og Søernes Sejlklub fordoble medlemstal, siger projektleder Knut Iversen fra KDY.

Furesøen fastholder unge med fire nye Open 5.70ere

Fire franske sportsbåde skal holde de 16-18-årige i Yachtklubben Furesøen, når efter at have sejlet jolle søger nye udfordringer.

To H-både købt til taskesejlads i Aalborg Sejlklub

Købet er blevet en realitet i et samarbejde med Aalborg Kommune og SparNord. Bådene skal bruges til kap- og tursejlads.

Fælleskurs blev navnet på delebåd i Aarhus-klub

Preben Hansen, den gamle kommunist, har ikke levet forgæves. Nu opkalder Sejlklubben Bugten Aarhus en Bavaria 34 efter hans gamle røde parti. Vi var til båddåb.

Natorp ny næstformand i DIF: Anerkendelse af Sejlunionen

Sejlunionens formand Hans Natorp er efter kampvalg nu næstformænd i DIF. - Jeg ser det som en anerkendelse af det gode arbejde i Dansk Sejlunion, siger Natorp til minbaad.dk

Rolex-forhandler søsætter legat i Operaen med KDY

Legat på 50.000 kr. fra Klarlund sættes på højkant til ungdomssejler i Kongelig Dansk Yacht Klub når klubben fylder 150 år. Høgh-Christensen er i dommerkomité.