Gå til hoved-indhold

Over 200 klar til Klubkonference - du kan nå det endnu

Tilmeldingen er stadig åben til Dansk Sejlunions Klubkonference i Vingsted (25.-26. nov.). Blandt gæstetalerne i år er Esben Danielsen, mangeårig drivkraft bag Roskilde Festivalen.

5 trin skaffede 255 frivillige på tre år

Fodboldklubben i Skævinge tilpasser sig den moderne familie. Med opgaver online kan den frivillige selv taste sig ind, når kalenderen er ledig. Nu skal konceptet overføres til sejlklubberne.

Glade for sejlklubben - men nytænkningen halter

70 procent er tilfredse med deres sejlklub - mens 7 procent er utilfredse, viser svar fra 1900 sejlere i medlemsundersøgelse, der udgør tredje og sidste del af Havets Motionister.

Minister lytter til sejlernes organisationer om uddannelse

Dansk Sejlunion byder på opgaven med at overtage Søfartsstyrelsens hidtidige drift og ansvar for fritidssejleruddannelserne, bl.a. sejlerskolernes duelighedsbeviser.

Sejlere i alle aldre: Derfor skal du tage på klubkonferencen

Saml inspiration og få nye bekendtskaber. Mulighederne er mange på konferencen, hvor også de unge har noget at sige, fortæller fire sejlere.

Sejlads er helårssport – Terasejlere viser vejen

Sæsonen er ikke slut. Vallensbæk og Sejlklubben Køge Bugt samlede i weekenden Tera’erne til træning og hygge. Også Finnjollerne var på vandet.

Danske sejlklubber kan måske lære af tyskere

Unge og ældre i samme båd skal styrke sammenhold i tysk sejlklub, der sejlede til Svendborg.

Tera Camp i efterårsferien i Køge Bugt

Vallensbæk Sejlklub og Sejlklubben Køge Bugt i Hundige fortsætter samarbejde på ungdomsfronten. Nu gælder det træningscamp 15.-16. oktober for Tera-sejlerne i Vallensbæk.

Åbent brev til sejlerdanmark - ny formand til DS

Bestyrelsen ønsker en valgkamp, som vil danne ramme for en konstruktiv dialog om den fremtidige retning for Dansk Sejlunion, skriver Henrik Voldsgaard, næstformand i DS.

To klubber forklarer: Sådan fik vi flere ungdomssejlere

Venteliste, nye både og lånte Optimistjoller. Der er fremgang at spore i ungdomsafdelingerne i Nyborg og Bork, som fokuserer på sjov sejlads. Her giver de forklaringen.