Gå til hoved-indhold

Sådan vinterhygger unge i Nordøstjysk Kreds

- Vintersamling for børn i kredsen var en super weekend i Nibe med masser af sejlads, natløb og sjov og ballade, siger Anne Skovbølling, formand for ungeudvalget i Nordøstjysk kreds. Se video.

Aarhus Int. Sejlsportscenter åbner primo 2018

Aarhus Kommunes byråd godkendte onsdag 3. februar Lokalplan 1005, som danner plangrundlaget for, at Aarhus Internationale Sejlsportscenter på 3.100 kvm bliver bygget.

Ældre sejlere forlader Fredericia Sejlklub i protest

Seniorgruppe stopper i Fredericia Sejlklub efter passivt medlemskab blev sløjfet og kontingent steg kraftigt. Nu er næsten 30 sejlere i stedet medlem af Fredericia Motorbådsklub.

Syv J/70ere til salg fra Dansk Sejlunion - se prisen

Sejlsportsligaen gør klar til at skifte de syv J/70’ere ud med syv helt nye. De brugte ligabåde kan købes af interesserede DS-klubber. Flere klubber er allerede i dialog om muligt køb.

 

Pantaenius med i J/70-sponsorat til Silkeborg Sejlklub

Silkeborg Sejlklub har indledt det nye år utraditionelt med båddåb under nytårskuren, da klubben med stor hjælp fra sponsorer har købt en J/70. Anonym sponsor er der også.

 

KDY skal efterleve Kystdirektoratets krav

Det mener Tuborg Yachtklub, fordi de nu har en bekræftelse på, at vilkår som Kystdirektoratet stillede KDY og Carlsberg i 2005, som betingelse for anlæggelsen af Tuborg Havn, er gældende.

Privat køber J/70’er til 400.000 kr. til Brejning Bådklub

- Vi er ikke en studenterby med en masse unge mennesker. Skal vi bibeholde de yngre sejlere, må vi have ting, som gør det sjovt at være i klubben, siger gavegiver Jørn Sten Pedersen i interview.

Ibsens skifte fra DS-generalsekretær til KDY-direktør

Det grå guld. Kongelig Dansk Yachtklub får en erfaren direktør i Dan Ibsen, Han stod i spidsen for Dansk Sejlunion i over 30 år. Minbaad.dk taler her med den 60-årige sejler.

Studiebesøg i Melbourne grundlagde Sailing Aarhus

Sejlklubberne i Aarhus viser at få når op på siden af dem i Danmark. I 2015 var der i Aarhus VM i Nacra 17, Laser EM og 470 EM. 72 mio. kr. til Sejlsportscenter kom også i hus.

KDY får stadig plads til telte i Tuborg Syd

Det ser stadig lyst ud for aktiviteterne i Tuborg Havn, hvor Danica bygger liebhaver-boliger. - 80 procent af arealet kan bruges til opholdsarealer, præciserer KDY-advokat overfor minbaad.dk.