Gå til hoved-indhold

Kvindelig Sejlklub lagde navne til boremaskiner

På samme måde som skibe døbes ved søsætning er der tradition for at tunnelboremaskiner bliver døbt et kvindenavn. Alice og Frida skal bore metro til Nordhavn.

Stenbroens børn får sejlundervisning i nærområdet

Optimistjollerne indtog Peblingesøen ved sæsonstart i tirsdags. Med støtte fra Nordea-fonden vil KDY og Søernes Sejlklub fordoble medlemstal, siger projektleder Knut Iversen fra KDY.

Furesøen fastholder unge med fire nye Open 5.70ere

Fire franske sportsbåde skal holde de 16-18-årige i Yachtklubben Furesøen, når efter at have sejlet jolle søger nye udfordringer.

To H-både købt til taskesejlads i Aalborg Sejlklub

Købet er blevet en realitet i et samarbejde med Aalborg Kommune og SparNord. Bådene skal bruges til kap- og tursejlads.

Fælleskurs blev navnet på delebåd i Aarhus-klub

Preben Hansen, den gamle kommunist, har ikke levet forgæves. Nu opkalder Sejlklubben Bugten Aarhus en Bavaria 34 efter hans gamle røde parti. Vi var til båddåb.

Natorp ny næstformand i DIF: Anerkendelse af Sejlunionen

Sejlunionens formand Hans Natorp er efter kampvalg nu næstformænd i DIF. - Jeg ser det som en anerkendelse af det gode arbejde i Dansk Sejlunion, siger Natorp til minbaad.dk

Rolex-forhandler søsætter legat i Operaen med KDY

Legat på 50.000 kr. fra Klarlund sættes på højkant til ungdomssejler i Kongelig Dansk Yacht Klub når klubben fylder 150 år. Høgh-Christensen er i dommerkomité.

Mr. Opti Viggo Jacobsen blev 102 år

Ildsjælen Viggo Jacobsen fra Aarhus udbredte Optimistjollen, da han startede som international præsident for klassen i 60erne. - Han betød meget for de unge, forklarer vennen Per Risvang.

Stævner trækker unge til Nyborg Sejlforening

Målet om afholdelse af mindst ét nationalt stævne på årsplan har givet pote. Nyborg Sejlforening oplever nu fremgang blandt ungdomssejlerne. Stort Torm-ungdomsstævne 7. og 8. maj.

Thurø Sejlklub roses af Sejlunionen for J/70-køb

Thurø Sejlklub har med sit J/70 projekt placeret sig solidt i førerfeltet af klubber, som udnytter de muligheder for udvikling, som sejlsportsligaen byder på, siger Mads Kolte-Olsen fra DS.