Gå til hoved-indhold

Trods modvind – køber J/70 og sikrer to års drift

Hadsund i Sejlsportsligaen: Medlemmerne er tursejlere og vil ikke betale liga-satsningen. En J/70 er dog nødvendig for at fastholde niveauet.

APRILSNAR: KDY køber ØRC for trekvart mio. kr.

Øresunds Rally For Cruisers, som startede som en spøg er solgt til den royale sejlklub KDY, der har en del pelsklædte bridgespillere, der vil sejle over Øresund og drikke sig i søgelænderet.

 

Aktiv sejler nyt æresmedlem i Rudkøbing Sejlklub

Da Rudkøbing-drengen Poul Tom Hansen skulle konfirmeres i starten af 1960’erne, gav hans forældre ham valget mellem at holde en familiefest eller at få penge til den sejlbåd, han så brændende ønskede sig.

Private kan leje J/70’er på Thurø – se priserne

Almindelige sejlere kan nu også prøve kræfter med J/70’erne. Bliv godkendt som skipper og få adgang til bookingsiden i Thurø Sejlklub.

Appel fra Gråsten Sejlklub: Ophæv eksklusionen

Gråsten Sejlklub appellerer nu til de danske sejlklubber, om ikke at godkende klubbens eksklusion af DS , der trådte i kraft i marts 2015.

KDY ansætter ny ungdoms- og udviklingskonsulent

I forbindelse med nyt koncept for ungdomscentret i Skovshoved har klubben ansat Ingeborg Gayle Nielsen til at koordinere de daglige sportslige aktiviteter på Skovshoved og Tuborg Havn.

Ildsjæl fra Thurø Sejlklub hædret som årets leder

Mette Christoffersen fra Thurø Sejlklub, er hædret i Odense Sportscentrum, som ”Årets kvindelige idrætsleder” efter at ungdomsafdelingen er vokset fra 10 til 50 medlemmer.

Solbjerg Opti-sejler Mads Wegener fik Viggos legat

Bestyrelsen for Viggo’s Legat tildelte 8-årige Mads Wegener, Solbjerg Optimisterne, 10.000 kr. OL-guldvinder og VM-sølvvinder Jonas Warrer overrakte pris.

DS-formand vil også være næstformand i DIF

- Jeg stiller op, fordi jeg har mærkesager om videndeling, samarbejde og good governance, siger Natorp om kandidatur til Danmarks Idrætsforbund . Han vil fortsat gerne være DS-formand.

KDYs 150 års jubilæumsbog uden tabuer

Vi har læst i den 160 siders velskrevne jubilæumsbog, leveret af den erfarne BT-journalist Flemming Vitus, der ikke fejer ting under gulvtæppet. Selv konflikten i Tuborg Havn vendes.