Gå til hoved-indhold

Medlemsfald i DS foreløbigt stoppet

Dansk Sejlunions officielle medlemstal for 2014 viser et beskedent plus på 162 aktive i forhold til året før.

Hans Natorp ny direktør i KDY

APRILSNAR. Formand for Dansk Sejlunion Hans Natorp tiltræder stillingen som direktør for KDY den 1. juni. Det skriver KDY i en pressemeddelelse.

Natorp til Gråsten Sejlklub: Brug tiden til at overveje løsninger

Sejlklubben har en tidsfrist frem til 1. maj. Brug al den tid, som der er til rådighed – i stedet for at lukke døren for tidligt, skriver DS formand, Hans Natorp i eksklusionssag.

B/One i gave: Jubel hos sejlklubber i Egå og Kaløvig

Sejlsporten i Aarhusbugten får nu en saltvandsindsprøjtning. Egå Sejlklub og Kaløvig Bådelaug modtager nemlig hver den moderne sportsbåd B/one, bygget af Bavaria Yachtbau. Jens Meyer og hustru donerer.

Gråsten Sejlklub forlader Sejlunionen - klubformand forklarer

Der er sket et utal af fejl i denne eksklusions sag fra Dansk Sejlunions side, skriver formand for Gråsten Sejlklub bl.a. Klubben nægter at lade medlem genindtræde i deres klub.

Stridigheder i KDY får direktør Christian Lerche til at gå

Opsigelsen kom efter stridigheder i KDY om havn og klubhus i Tuborg. - Der skal være grænser for, hvad man skal lægge ryg og navn til. Min grænse er overskredet. Derfor forlader jeg KDY, siger Lerche på FB.

 

TORM Prisen til ildsjæl fra Skælskør Amatør-Sejlklub

Med baggrund i en årelang kæmpeindsats for børn og unge i Skælskør Amatør-Sejlklub er Claus Møller Christensen tildelt TORM Prisen 2015. Prisen er på 30.000 kr.

DS-formand i Gråsten-sag: Vi har idrættens grundlove

Gråstensagen: Ulykkeligt, at det indtil nu ikke er lykkedes at finde en brugbar løsning, skriver Hans Natorp bl.a. efter generalforsamling. Populær sejlsportsliga omtales også.

Stemmesluger Jørgen Larsen: Nyt talerør for frivillighed

Vi har talt med nyvalgte bestyrelsesmedlem i Dansk Sejlunion, formand for Kerteminde Sejlklub, landmand Jørgen Larsen, der er aktiv Banner 30-sejler.

Fire nye valgt ind i bestyrelsen i Dansk Sejlunion

Se her hvem der er nye i bestyrelsen i Dansk Sejlunion. Valgt i Horsens.