Gå til hoved-indhold

Ny hovmester på Skovshoved Havn

Per Voss tiltræder 1. december som ny hovmester hos Restaurant Sejlklubberne. I KDY og Skovshoved Sejlklub finder man skiftet oplagt til nytænkning af alt fra medlemstilbud til menukort.

Kolte-Olsen: J/70 køb er puls og vand i håret

J/70 køb er ikke kun til kapsejlads, men noget der skal skabe liv i klubben og konkurrence mellem klubber, siger generalsekretær Mads Kolte-Olsen, der døbte J/70ere i Oure.

Sådan fastholdes unge sejlere på Lolland

Klubber på Lolland har nu fælles træningsaftener for unge. Mogens Nicolaisen fra Bandholm Sejlklub og Lynge Thang Jørgensen fra Sakskøbing Bådelaug og Sejlklub var initiativtagere til samarbejdet.

KDY smiler stadig - fastholder eget event-center

Selvom Skovshoved Sejlklub netop har 'slået op' med KDY om fælles event-center, så tager den royale klub det cool, slår KDY-chef, Mads Ehrhardt, fast.

SKS dropper KDY og danner eget eventcenter

Skovshoved Sejlklub etablerer eget center for eventsejlads, og stopper flerårigt samarbejde med KDY efter uenighed om drift og udvikling af fælles center, forklarer SKS-formand Meulengracht.

Støt frivillige under Dansk Sejlunion og træk det fra i skat

Donér 200 kr. (eller mere) og du støtter frivilligt arbejde i sejlklubberne. Og at Dansk Sejlunion bliver godkendt efter Ligningslovens §8A, fortæller DS' generalsekretær Kolte-Olsen.

Gråsten-formand: DS må have fejllæst vedtægter

Vi er forundret over, at vi i dagspressen skal læse om en udtalelse fra Dansk Sejlunion, hvor formanden (Natorp) melder ud, at nu er det sidste chance for Gråsten Sejlklub.

Natorp giver Gråsten en sidste chance

Dansk Sejlunion og formand Hans Natorp giver Gråsten Sejlklub en sidste frist til at optage et medlem, som klubben ekskluderede på utilstrækkeligt grundlag.

Sådan scores nye, unge sejlere i Aarhus

800 elever fra skolerne i Aarhus er ude i sejlklubberne over 35 dage i år. Vi mødte elever fra 6. X, kendt rådmand og Sailing Aarhus i Kaløvig til pressedag.

Tuborg Yachtklub trækker KDY og Carlsberg i retten - se påstande

De to klubber i Tuborg Havn blev ikke enige. Nu stævnes KDY for 8.074.242 kr. og Carlsberg A/S for 4.097.045 kr. i Retten i Lyngby. Læs også uddrag af sagsfremstilling.