Gå til hoved-indhold

Forår i Brøndby Strands Sejlklub

Fotograf Mogens Hansen var på pletten, da to skolebåde kom i vandet til standerhejsning i Brøndby Strands Sejlklub. Nu skal flere af de unge sejle i klubbens H-både.

Fredericia Motorbådsklub vil ud af Dansk Sejlunion

Fredericia Motorbådsklub vil meldes ud af Dansk Sejlunion. Det er for dyrt og vi får ikke noget ud af det, lyder det fra klubben.

Æresmedlemmer satte standeren i Rudkøbing

Rudkøbing Sejlklub inviterede lørdag 11. april medlemmerne til Standerhejsning. Klubben har fået en Hobie Cat i gave til juniorer.

Unge: Tilmeld dig til sommersejlads nu

Dansk Sejlunion har netop åbnet for tilmelding til de eftertragtede sommeraktiviteter for børn og unge, som bl.a indbefatter både dagstræning og camps over flere dage.

 

Medlemsfald i DS foreløbigt stoppet

Dansk Sejlunions officielle medlemstal for 2014 viser et beskedent plus på 162 aktive i forhold til året før.

Hans Natorp ny direktør i KDY

APRILSNAR. Formand for Dansk Sejlunion Hans Natorp tiltræder stillingen som direktør for KDY den 1. juni. Det skriver KDY i en pressemeddelelse.

Natorp til Gråsten Sejlklub: Brug tiden til at overveje løsninger

Sejlklubben har en tidsfrist frem til 1. maj. Brug al den tid, som der er til rådighed – i stedet for at lukke døren for tidligt, skriver DS formand, Hans Natorp i eksklusionssag.

B/One i gave: Jubel hos sejlklubber i Egå og Kaløvig

Sejlsporten i Aarhusbugten får nu en saltvandsindsprøjtning. Egå Sejlklub og Kaløvig Bådelaug modtager nemlig hver den moderne sportsbåd B/one, bygget af Bavaria Yachtbau. Jens Meyer og hustru donerer.

Gråsten Sejlklub forlader Sejlunionen - klubformand forklarer

Der er sket et utal af fejl i denne eksklusions sag fra Dansk Sejlunions side, skriver formand for Gråsten Sejlklub bl.a. Klubben nægter at lade medlem genindtræde i deres klub.

Stridigheder i KDY får direktør Christian Lerche til at gå

Opsigelsen kom efter stridigheder i KDY om havn og klubhus i Tuborg. - Der skal være grænser for, hvad man skal lægge ryg og navn til. Min grænse er overskredet. Derfor forlader jeg KDY, siger Lerche på FB.