Gå til hoved-indhold

Stem på en ildsjæl i dansk sejlsport

Torm prisen 2015 lægges for første gang ud til afstemning, og indgår i valget som Torm og Dansk Sejlunion vælger ud. Se de fem kandidater og stem. 30.000 kr. følger med i prisen.

Egå Sejlklub med i Sailing Aarhus igen efter to års pause

Egå Sejlklub kompletterer Sailing Aarhus familien og klubben har en stærk sportsligt profil, der er i tråd med vores ambitioner og mål, forklarer Thomas Capitani fra Sailing Aarhus.

Skovshoved Sejlklub hjælper sejlere til at købe båd sammen

- Flere sejlere kan gå sammen om at købe en båd og det vil vi hjælpe dem med i SKS Cruise. Vi vil binde folk sammen, fortæller Skovshoved Sejlklubs formand Jesper Meulengracht til minbaad.dk.

Tuborg Havn svarer på spørgsmål

I forbindelse med havnesagen i Tuborg, svarer den tidligere havnebestyrelse på en række spørgsmål, som bl.a. minbaad.dks læsere har stillet.

Gråsten Sejlklub svarer igen: Måske ny klub

I en pressemeddelelse fra Gråsten Sejlklub, skriver de, at de ikke kan acceptere afgørelsen fra DS/DIF. Det betyder måske, at Gråsten Sejlklub nedlægges og en ny laves.

Dansk Sejlunion varsler suspension af Gråsten Sejlklub

Sejlunionen sender henstilling til Gråsten Sejlklub om at leve op til kendelse fra Ordensudvalget – og senere stadfæstet af DIF-idrættens Højeste Appelinstans. Klubben vil ikke tage medlem tilbage.

Bestyrelsesmedlem i Dansk Sejlunion: Vågner sejlsporten igen?

Sejlunionen er i gang med en megaundersøgelse – ‘Havets motionister’ – der retter sig mod sejlklubber for at få et billede af årsager til udvikling og afvikling, skriver Henrik Voldsgaard fra Aarhus.

America's Cup-vinder var i Skovshoved og møde unge

"Never give up", var Jimmy Spithills vigtigste budskab til 25 særligt inviterede børn og unge Optimist, Feva, Zoom og 29er sejlere ved et arrangement hos KDY i Skovshoved.

DB 22: Ny prisbillig dansk sportsbåd til selvbyg

DB 22 rammer tidsånden. For kun 155.000 kr. og 260 timers arbejde er du på vandet med en moderne sportsbåd fra buildaboat.dk, designet af den anerkendte båddesigner Jan Pedersen fra Aarhus.

 

Kendt Middelfart-sejler Peer Jensen er død

Det er med stor sorg at vi i Middelfart Sejlklub onsdag den 21.1. fik meddelelsen om at lægen og sejleren Peer Jensen ikke længere er i blandt os. Læs klubformandens mindeord.