Gå til hoved-indhold

B/One i gave: Jubel hos sejlklubber i Egå og Kaløvig

Sejlsporten i Aarhusbugten får nu en saltvandsindsprøjtning. Egå Sejlklub og Kaløvig Bådelaug modtager nemlig hver den moderne sportsbåd B/one, bygget af Bavaria Yachtbau. Jens Meyer og hustru donerer.

Gråsten Sejlklub forlader Sejlunionen - klubformand forklarer

Der er sket et utal af fejl i denne eksklusions sag fra Dansk Sejlunions side, skriver formand for Gråsten Sejlklub bl.a. Klubben nægter at lade medlem genindtræde i deres klub.

Stridigheder i KDY får direktør Christian Lerche til at gå

Opsigelsen kom efter stridigheder i KDY om havn og klubhus i Tuborg. - Der skal være grænser for, hvad man skal lægge ryg og navn til. Min grænse er overskredet. Derfor forlader jeg KDY, siger Lerche på FB.

 

TORM Prisen til ildsjæl fra Skælskør Amatør-Sejlklub

Med baggrund i en årelang kæmpeindsats for børn og unge i Skælskør Amatør-Sejlklub er Claus Møller Christensen tildelt TORM Prisen 2015. Prisen er på 30.000 kr.

DS-formand i Gråsten-sag: Vi har idrættens grundlove

Gråstensagen: Ulykkeligt, at det indtil nu ikke er lykkedes at finde en brugbar løsning, skriver Hans Natorp bl.a. efter generalforsamling. Populær sejlsportsliga omtales også.

Stemmesluger Jørgen Larsen: Nyt talerør for frivillighed

Vi har talt med nyvalgte bestyrelsesmedlem i Dansk Sejlunion, formand for Kerteminde Sejlklub, landmand Jørgen Larsen, der er aktiv Banner 30-sejler.

Fire nye valgt ind i bestyrelsen i Dansk Sejlunion

Se her hvem der er nye i bestyrelsen i Dansk Sejlunion. Valgt i Horsens.

Lær at sejle tursejlads i Vallensbæk

For femte gang tilbydes sejlklubbens medlemmer kurset "Lær at sejle tursejlads", der fungerer som overbygning til grundkurserne i sejlads. Kurset henvender sig til både motor og sejl.

Mød fem kandidater til Dansk Sejlunions bestyrelse

Fire pladser i Dansk Sejlunions bestyrelse er i dag på valg ved generalforsamling i Horsens. Læs her om de fem kandidater til posterne. Se også DS budget for 2015.

Succes i Bandholm med 17 nye unge medlemmer

Bandholm Sejlklub og Sakskøbing Bådelaug og Sejlklub har 15 aktive vintertrænere efter indsats fra trænere, forældre og Sejlunionen. - Vi går efter et generationsskifte i Udkantsdanmark, siger træner.