Gå til hoved-indhold

Tuborg Havn svarer på spørgsmål

I forbindelse med havnesagen i Tuborg, svarer den tidligere havnebestyrelse på en række spørgsmål, som bl.a. minbaad.dks læsere har stillet.

Gråsten Sejlklub svarer igen: Måske ny klub

I en pressemeddelelse fra Gråsten Sejlklub, skriver de, at de ikke kan acceptere afgørelsen fra DS/DIF. Det betyder måske, at Gråsten Sejlklub nedlægges og en ny laves.

Dansk Sejlunion varsler suspension af Gråsten Sejlklub

Sejlunionen sender henstilling til Gråsten Sejlklub om at leve op til kendelse fra Ordensudvalget – og senere stadfæstet af DIF-idrættens Højeste Appelinstans. Klubben vil ikke tage medlem tilbage.

Bestyrelsesmedlem i Dansk Sejlunion: Vågner sejlsporten igen?

Sejlunionen er i gang med en megaundersøgelse – ‘Havets motionister’ – der retter sig mod sejlklubber for at få et billede af årsager til udvikling og afvikling, skriver Henrik Voldsgaard fra Aarhus.

America's Cup-vinder var i Skovshoved og møde unge

"Never give up", var Jimmy Spithills vigtigste budskab til 25 særligt inviterede børn og unge Optimist, Feva, Zoom og 29er sejlere ved et arrangement hos KDY i Skovshoved.

DB 22: Ny prisbillig dansk sportsbåd til selvbyg

DB 22 rammer tidsånden. For kun 155.000 kr. og 260 timers arbejde er du på vandet med en moderne sportsbåd fra buildaboat.dk, designet af den anerkendte båddesigner Jan Pedersen fra Aarhus.

 

Kendt Middelfart-sejler Peer Jensen er død

Det er med stor sorg at vi i Middelfart Sejlklub onsdag den 21.1. fik meddelelsen om at lægen og sejleren Peer Jensen ikke længere er i blandt os. Læs klubformandens mindeord.

Nyt åbent DS Netværk skal styrke indsats for unge sejlere

Netværk med Pierre Baad Jensen og andre vil gerne støtte Dansk Sejlunion i at udarbejde og implementere strategier, politikker og værktøjer til børn og unge.

Frugtbar ungdomsweekend i Nordøstjysk Kreds

En blæsende weekend i januar mødtes 10 unge fra Nordøstjysk kreds, for at diskutere ungdomsaktiviteter. De unge både kan og vil tage ansvar for udviklingen i sejlsporten.

KDY søger koordinator til Royal Sailing Academy

KDY leder efter en koordinator til Royal Sailing Academy. Stillingen er nyoprettet, og du kan selv være med til at udvikle indholdet.