Gå til hoved-indhold

Er Danmarks bedste holdkammerat en sejler?

Kender du Danmarks bedste holdkammerat mellem 12 og 19 år? Så kan du indstille din sejlerven til prisen ”DIF og Nordea-fondens Fidusbamse. Vinder får rejse til 100.000 kr.

FTLF opsiger aftale med DS

Foreningen Til Langtursejladsens Fremme opsiger den associeringsaftale, der blev aftalt i februar 2014 med Dansk Sejlunion. Formand for FTLF, Kim B. Mathiesen fortæller, at aftalen ikke gavnede FTLFs medlemmer.

Uge 29 Ungdomscruise - vores sport, vores fællesskab

Sejlsporten har problemer med at forblive attraktiv for unge sejlere, når de nærmere sig en kritisk aldersgruppe på omkring 15-25 år. Det gør Christian Lumby noget ved.

Nyt søsportscenter på vej i Frederikssund

Nu får ungdomssejlerne i Frederikssund nye lokaler. Et nyt ungdomssøsportscenter på vej, og skal danne ramme om det maritime ungdomssarbejde i Juniorsejlcentret og for Søspejderne.

Må børn og unge ikke dyrke sport?

Jonas Döpping, formand for Optimist Class Denmark (OCD) har gjort sig nogle tanker om børn og sport. Er det så slemt at dyrke eliteidræt, når man er barn?

Nanna, Gitte og Betina nyder stadig skolesejlads

Nanna Søeberg fra Lynæs Sejlklub er en super instruktør og kan også noget med at sætte et videokamera på en Drabant 24. De tre kvinder hader at sejlsæsonen slutter nu.

Opti-sejlads i Hundige i 80erne skulle være sjovt

- I godt vejr sejlede optimisterne i Bugten uden for sandøerne, men i dårligt vejr holdt vi dem inde bag sandøerne, hvor der i det mindst var bølgelæ, skriver Finn B. Andersen fra Hundige Havn.

Faaborg Sejlklub sender nye Opti-sejlere ud med halvt sejl i blæst

- Ligger det på grænsen til at blæse for meget så sender jeg dem ud med halve sejl, skriver Opti-træner Marianne Bløcher i en kommentar til minbaad.dks blog.

Dansk Sejlunion holder ikke Sejlsportsligaens budget

Årsagerne er færre sponsorindtægter, dyrere medie-pakke, dyrere transport af både og leje af gummibåde, samt VIP-arrangementer. Natorp vil ikke svare på hvor slemt det står til.

Hvor meget kan en Opti-far dumme sig?

KLUMME: Min datter har nu sejlet en sæson i Aarhus Sejlklub, der gør alt for at de nye sejlere føler sig tilpas, men jeg tror jeg gør noget forkert.