Gå til hoved-indhold

Natorps peptalk før weekendens Klubkonference i Vingsted

I Dansk Sejlunion har vi i 2014 koncentreret en stor indsats omkring Sejlsportsligaen, klubbåden og DS Klubfinans samt Det Aldersrelaterede Træningskoncept, fortæller DS-formand.

DS klubkonference med deltager-rekord

Det tegner til at blive en velbesøgt DS klubkonfence 2014. Der allerede 253 deltagere tilmeldt, heraf 20 unge fra Nordøstjysk kreds og Isefjordkredsen.

Formandsskifte i Aarhus Sejlklub - Risvang stopper

10 år som formand må være nok, mener Per Risvang, der nu afløses af langtur- og kapsejleren Lars Thomsen.

Sejlklubben Køge Bugt kvalificerer scleroseramte til oceansejlads

SKB i Hundige har bl.a. trænet seks scleroseramte kvinder og mænd så de kunne sejle på båden ”Oceans of Hope". SKBs handicap-afdeling har 22 medlemmer, fortæller Finn B. Andersen.

Køb J/70er til 375.000 kr. kontant og spar 72.000 kr. ift. leasing

Ved en leasingaftale af en J/70er forpligter klubben sig til en førstegangsydelse på 50.000 kr., og herefter 60 månedlige ydelser à 5950 kr. Samlet set koster det cirka 447.000 kr. at lease.

Har du lyst til at blive træner?

Fra instruktør til træner. På Dansk Sejlunions trænerniveauer, ”Træner 1” og ”Træner 2”, udvikles trænernes kompetencer til også at omfatte ’mesterlære’ og ’coaching’.

KDY i demokratisk underskud - udpeger blot bestyrelsesmedlemmer til havneudvalg

I disse dage er der nærmest oprør blandt sejlerne i Rungsted, der har en havneplads og er medlem af KDY, skriver Drage-sejler Lars Hendriksen. KDY-direktør replicerer.

Er Danmarks bedste holdkammerat en sejler?

Kender du Danmarks bedste holdkammerat mellem 12 og 19 år? Så kan du indstille din sejlerven til prisen ”DIF og Nordea-fondens Fidusbamse. Vinder får rejse til 100.000 kr.

FTLF opsiger aftale med DS

Foreningen Til Langtursejladsens Fremme opsiger den associeringsaftale, der blev aftalt i februar 2014 med Dansk Sejlunion. Formand for FTLF, Kim B. Mathiesen fortæller, at aftalen ikke gavnede FTLFs medlemmer.

Uge 29 Ungdomscruise - vores sport, vores fællesskab

Sejlsporten har problemer med at forblive attraktiv for unge sejlere, når de nærmere sig en kritisk aldersgruppe på omkring 15-25 år. Det gør Christian Lumby noget ved.