Gå til hoved-indhold

100 års jubilæum i Horsens med stævner

Horsens Sejlklubs ungdomsafdeling kan i år fejre 100 års jubilæum. Jubilæet fejres bl.a. med to ungdomsstævner.

Piraterne fra KDY forærer Marselisborg en Elliot 6M

Ved standerhejsningen i lørdags blev Elliot 6M’eren ”Knud-Ole” givet til Marselisborg Sejlklub. Båden er en gave fra Piraterne i Kongelig Dansk Yachtklub.

Faaborg Sejlklub er brændt varm på to tyske B/one

Faaborg Sejlklub lånte i påsken B/one af Floor/Lund Marine. Den fynske klub, der i år fylder 100 år, undersøger markedet for moderne klubbåde, forklarer formand Jakob Frost.

Unge fra Sakskøbing flytter til Bandholm Sejlklub

- Klubber i Udkantsdanmark kan have svært at samle de unge, derfor har vi slået ungdomsafdelingerne sammen for at tilbyde flere både og trænere, siger træner Lynge Thang Jørgensen til minbaad.dk.

Mini-påskelejr i Juniorsejlcentret

En spontan påskelejr for C-optimister arrangeret af Frederikssund/Marbæk Juniorsejlcenter fik 15 optimistsejlere på vandet.

Middelfart Sejlklub først med ungdoms-katamaranen Hobie Dragoon i Danmark

- Trefor og Fionia har foræret to nye Hobie Dragoons til Middelfart Sejlklub, til de 12 til 14-årige, fortæller Annette Strøm fra den fynske sejlklub.

Sådan forbereder Vallensbæk Sejlklub sig til Sejlsportsligaen

Sejlerne være indstillet på videndeling, for at sikre alles udvikling, siger prof-sejler Michael Hestbæk, der vil tage aktiv del i trænerrollen.

Hjælp til regler for sejlads med passagerer

Søfartsstyrelsens regelsæt for sejlads med passagerer er lidt indviklet. Dansk Sejlunion har lavet en side, med svar på de mange spørgsmål.

Sådan ser den nye bestyrelse ud i Dansk Sejlunion

Line Markert fra Hellerup Sejlklub og Henrik Voldsgaard fra Aarhus Sejlklub er nye ansigter i bestyrelsen.

Dansk Sejlunion kæmper med færre medlemmer

Dansk Sejlunion er noteret for 55.750 medlemmer i 2013. Det er et fald på knap 2.300 medlemmer i forhold til året før. - Vi skal skabe flere synlige tilbud, siger generalsekretær Mads Kolte-Olsen.