Gå til hoved-indhold

Mini-påskelejr i Juniorsejlcentret

En spontan påskelejr for C-optimister arrangeret af Frederikssund/Marbæk Juniorsejlcenter fik 15 optimistsejlere på vandet.

Middelfart Sejlklub først med ungdoms-katamaranen Hobie Dragoon i Danmark

- Trefor og Fionia har foræret to nye Hobie Dragoons til Middelfart Sejlklub, til de 12 til 14-årige, fortæller Annette Strøm fra den fynske sejlklub.

Sådan forbereder Vallensbæk Sejlklub sig til Sejlsportsligaen

Sejlerne være indstillet på videndeling, for at sikre alles udvikling, siger prof-sejler Michael Hestbæk, der vil tage aktiv del i trænerrollen.

Hjælp til regler for sejlads med passagerer

Søfartsstyrelsens regelsæt for sejlads med passagerer er lidt indviklet. Dansk Sejlunion har lavet en side, med svar på de mange spørgsmål.

Sådan ser den nye bestyrelse ud i Dansk Sejlunion

Line Markert fra Hellerup Sejlklub og Henrik Voldsgaard fra Aarhus Sejlklub er nye ansigter i bestyrelsen.

Dansk Sejlunion kæmper med færre medlemmer

Dansk Sejlunion er noteret for 55.750 medlemmer i 2013. Det er et fald på knap 2.300 medlemmer i forhold til året før. - Vi skal skabe flere synlige tilbud, siger generalsekretær Mads Kolte-Olsen.

Anders Kristensen skifter KDY ud med Kongelig Norsk Seilforening

Anders Kristensen forlader direktørposten i KDY efter fire år. Han flytter til Oslo som ny direktør for Kongelig Norsk Seilforening

Frederikssund køber Hobie Cat 16 SPI

Juniorsejlcentret i Frederikssund Sejlklub har netop investeret i to Hobie Cat 16 SPI. Sejlsportsligaen er for dyr for den lille klub, men ungdomsafdelingen ønskede sig nye hurtige joller.

Horsens Sejlklub indvier nyt klubhus

Lørdag kunne Horsens Sejlklub tage hul på en ny sæson, med et spritnyt klubhus. Formand Bjarne Hansen, holdt åbningstalen på den store nye terrasse.

Tina Olsen ny formand i Rudkøbing Sejlklub

De langelandske sejleres nye formand blev valgt direkte af medlemmerne i forbindelse med weekendens standerhejsning og generalforsamling. Formanden sejler Halberg-Rassy.