Gå til hoved-indhold

Formand for Bogense Sejlklub: Palby Fyn Cup i gode hænder trods bortvisning

Rygter om, at Palby Fyn Cup og andre stævner nu umuliggøres i Bogense Sejklub kan manes i jorden, lyder det fra Klaus Bentzen, formand for den nordfynske klub.

Sådan arbejdede de 130 frivillige under 49er-EM

Stævneleder Jens Erik Hansen fra Århus Sejlklub forklarer hvordan de frivillige arbejdede under 49er-EM i juli.

Dansk Sejlunion belønner sejlklubber for medlemsfremgang

Klubber med fremgang i ungdomsrækkerne får overrakt veste og våddragter ved to arrangementer i Middelfart og Brøndby. Læs om Dansk Sejlunions Klub 1.000 projekt.

Fleksibel Laser-sejlads for voksne i Egå Sejlklub

Jollesejlads for voksne er i vækst i Danmark og nu kan du leje en Laser i Egå. Jollesejlads er sport på lige fod med mountainbike i skoven, mener Egå Sejlklub, der har købt tre nye Laser-joller til voksne.

Store smil og glade dage for de unge i Frederikssund

Der er høj stemning under Super Sommer Sejler Camp i Frederikssund/Marbæk Juniorsejlcenter frem til i morgen. 30 sejlklubber i Danmark holdet åbent i ferien.

16 grunde til at Dansk Sejlunion vælger en B/One - debat

Dansk Sejlunion tester pt. den tyske klassebåd, B/One, en nedskaleret Farr 400. Forhandler-hjælper og tidligere Drage-verdensmester Axel Waltersdorph, giver her 16 grunde til, at DS bør vælge B/One.

Besøg whisky luksusyachten Voyager i København

Den 1. til 3. august 2013 lægger whiskyproducenten Johnnie Walkers yacht Voyager til ved Amaliehaven i København. Din sejlklub har fået en invitation til at komme om bord, men der er ledige pladser.

Friskolen hopper i havnen i Kalundborg - se hvordan

5. klasse fra Kalundborg Friskole havde en pragtfuld dag, da de besøgte sejlklubben og boltrede sig i udstyret fra en TORM aktivitetstrailer. TV-station fulgte med fra kajen, fortæller Dansk Sejlunion.

Rungsted Sejlklub optaget i Dansk Sejlunion

Rungsted Sejlklub, der blev stiftet d. 10. marts er blevet optaget som klub under Dansk Sejlunion. Det kommer lige tilpas, siger klubbens formand Nicolai Møller-Andersen.

Voldsom brand raserer klubhus i Finland

Helsingfors Segelsällskaps bådehus nedbrændte i sidste uge. Bådehuset var opbevaringssted for joller, sejl, master og andre bådting. Ingen kom til skade ved branden. Se fotos.