Gå til hoved-indhold

Ho Bugt Sejlklub fik pris for nyt super klubhus

TORM-prisen uddeles for at hædre en klub, en gruppe af mennesker eller en enkelt person, som i årets løb har gjort en særlig indsats for dansk sejlsport.

Info fra Dansk Sejlunions generalforsamling

Minbaad.dk er i Odense til Dansk Sejlunions generalforsamling. Her et udsnit af hvad der blev sagt om eftermiddagen.

Rungsted Sejlklub bliver med frivillig arbejdskraft

Rungsted Sejlklub er en fritidsfornøjelse, og derfor er alt arbejde frivilligt og ulønnet. Nu præciserer den nye klub sine mål.

Aprilsnar: Aarhus Sejlklub skifter navn til Royal Aarhus Yacht Club

I en pressemeddelelse fortæller Aarhus Sejlklub, at de skifter navn til Royal Aarhus Yacht Club. Det sker efter, at kronprinsparret har påtaget sig hvervet som protektor.

Aprilsnar: Medlemsflugt fra KDY

Efter kun at have eksisteret i 20 dage, har Rungsted Sejlklub oplevet et et sandt boom af nye medlemmer. Mange fortæller, at det er fordi de hellere vil spille rommy end bridge.

Rønnow: Glæder mig til ny sejlerskole-sæson

Det er pragtfuldt at se øjnene lyse på en elev, som netop har udført en manøvre på en helt rigtig måde og fornemme hans glæde og stolthed over det.

Ny sejlklub i Rungsted - uden bridge og business

10. marts 2013 fik Rungsted en ny sejlklub. I modsætning til den eksisterende klub på havnen, KDY, vil den nye klub kun have fokus på at sejle, og det skal være nemt og sjovt - for 200 kr. om året.

Bliv klogere på træskibe den 19. marts i Svanemøllehavnen

Kjøbenhavnske Træsejlere holder infoaften i marts om, hvad det vil sige at være træbådsejer. Kom og mød dem, og få aflivet en masse myter.

Forkælet ungdom – eller hvad?

Claus Rønnow var i Skovshoved forleden og opleve unge sejle i hård vind og kulde. Læs hvad vores klummeskibent mener om det.

Dansk Sejlunion om underskud: Møgirriterende

Et uventet lederskifte og udskiftning af it-leverandør er ifølge Dansk Sejlunions formand skyld i et underskud på budgettet for 2012 på i alt 698.000 kr. DS-formand, Natorp, forklarer til minbaad.dk.