Gå til hoved-indhold

Færre er nu medlem i en klub under Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunions klubber oplever medlemsnedgang samlet set på 3,7 procent. Men stadig er der 58.163 medlemmer. Mads Kolte-Olsen, generalsekretær i DS, kommenterer nedgang.

Ny bog fra Dansk Sejlunion: 100 år med Sejlerglæde

Dansk Sejlunion fylder hundrede år, det fejres med en bog for 200 kroner med gode historier på 320 sider, men foreløbig har vi fundet seks billeder af en (lidt) selvsmagende DS-formand, Hans Natorp.

Sådan får man frivillige - Ho Bugt Sejlklub har løsningen

Ho Bugt Sejlklubs organisationsplan viser tydeligt at mange er villige til at påtage sig en opgave når blot den er veldefineret og begrænset, fortæller Tormfonden, der gav Ho Bugt Sejlklub Tormprisen.

 

Ho Bugt Sejlklub fik pris for nyt super klubhus

TORM-prisen uddeles for at hædre en klub, en gruppe af mennesker eller en enkelt person, som i årets løb har gjort en særlig indsats for dansk sejlsport.

Info fra Dansk Sejlunions generalforsamling

Minbaad.dk er i Odense til Dansk Sejlunions generalforsamling. Her et udsnit af hvad der blev sagt om eftermiddagen.

Rungsted Sejlklub bliver med frivillig arbejdskraft

Rungsted Sejlklub er en fritidsfornøjelse, og derfor er alt arbejde frivilligt og ulønnet. Nu præciserer den nye klub sine mål.

Aprilsnar: Aarhus Sejlklub skifter navn til Royal Aarhus Yacht Club

I en pressemeddelelse fortæller Aarhus Sejlklub, at de skifter navn til Royal Aarhus Yacht Club. Det sker efter, at kronprinsparret har påtaget sig hvervet som protektor.

Aprilsnar: Medlemsflugt fra KDY

Efter kun at have eksisteret i 20 dage, har Rungsted Sejlklub oplevet et et sandt boom af nye medlemmer. Mange fortæller, at det er fordi de hellere vil spille rommy end bridge.

Rønnow: Glæder mig til ny sejlerskole-sæson

Det er pragtfuldt at se øjnene lyse på en elev, som netop har udført en manøvre på en helt rigtig måde og fornemme hans glæde og stolthed over det.

Ny sejlklub i Rungsted - uden bridge og business

10. marts 2013 fik Rungsted en ny sejlklub. I modsætning til den eksisterende klub på havnen, KDY, vil den nye klub kun have fokus på at sejle, og det skal være nemt og sjovt - for 200 kr. om året.