Gå til hoved-indhold

Ny generalsekretær kommer fra spejderbevægelsen

Mads Kolte-Olsen, 46, har de seneste knap fem år været generalsekretær i Det Danske Spejderkorps, hvor han er én af hovedkræfterne bag en markant medlemsvækst på 13 procent.

 

Svendborg-formand er rystet over afgiftssagen

- Nu skal vi måske hæve vores kontingent for at klare driften. Hvorfor skal der afgift på sejlsport, hvad med afgift på fodboldstøvler, siger Kjeld Hansen. Fynske sejlere er i oprør.

COWI hjælper Sejlsportscenter i Aarhus med arkitektkonkurrence

Det Internationale Sejlsportscenter i Aarhus vælger COWI som konkurrencerådgiver. Vinderprojekt findes i 2013.

Skat på sport?

Får regeringen afgiftsforhøjelsen på lystbådes kaskoforsikringer igennem, koster det sejlklubberne dyrt. - Tordnende unfair, siger formanden for Hellerup Sejlklub, der har 68 klubbåde.

Lier-sagen: HS og DYK er blevet enige

I en pressemeddelelse fra Dansk Ynglinge Klub skriver DYK, at de og Hellerup Sejlklub igen har fundet melodien. Efter sidste uges beskyldninger om forligsbrud, har de to klubber været i forhandlinger.

Klubformændene: Sådan skal den nye generalsekretær være

Vi spørger formændene fra Hellerup Sejlklub, Aalborg Sejlklub og Kongelig Dansk Yachtklub, om hvem de gerne ser i stolen i Sejlunionen.

Klubber kan booke gode råd af Big Boat-vinder

Sejlklubber kan få en gratis medlemsaften med gode råd fra en af Elvstrøm Sails William Friis-Møller, som netop har vundet Danish Big Boat Series.

Ynglinge-sejler Lucas Lier: Jeg er ikke en del af forliget

Lucas Lier afviser at være en del af forliget mellem Hellerup Sejlklub og Dansk Ynglinge Klub. Har DYK og HS gjort regning uden vært?

Lucas Lier-sagen forsætter: Forlig annulleret

Forliget er annulleret af Dansk Ynglinge Klub, DYK, efter at Lucas Lier har sendt en ny indberetning til DS. Klagen er rettet mod personer i DYKs bestyrelse og Sandeep Sander for usportslig optræden.

Roskilde Sejlklub frastjålet RIB og motor

I sidste uge mistede sejlklubben i Roskilde også en af deres RIB-både, der blev slæbt væk om natten, mener man.