Gå til hoved-indhold

Egå-næstformand: Vi fik en ladt pistol for panden

Ungdomsudvalget og flere Optisejlere i Egå Sejlklub, i alt 14 pt., er gået til Kaløvig Bådelaug, da de føler at unge sejlere blev ”tvunget” til at træne på eliteplan. Interviews.

30 sejlere forlader Egå Sejlklub i protest

Ungdomsudvalget og mange Optisejlerne i Egå Sejlklub smækker med døren og går nu til Kaløvig Bådelaug, efter længere tids samarbejdsproblemer mellem jolle- og ungdomsafdelingen.

Torms ankermand for sejlsporten står til udskiftning

Torms nuværende bestyrelse, der har advokat N. E. Nielsen i spidsen, står til at miste post ved en kommende generalforsamling i rederiet. N.E. Nielsen er kendt for at støtte sejlsporten.

Fra A-B-C til ph.d. - eliten er godt stillet i Aarhus

Unge elitesejlere har ofte svært ved at kombinere uddannelse og sport, men i Aarhus gør de det muligt, forklarer Jens Villumsen fra Sailing Aarhus.

Projekt: Få vind i sejlene - foredrag i Svendborg

Dansk sejlunions projekt ”Få vind i sejlene” er sat i søen for at få flere glade sejlere, få flere både på vandet og få mere liv i havnen. Svendborg Sunds Sejlklub inviterer til inspirationsaften.

Rønnows klumme: Din sejlklub – dit ansvar

Du skal ikke kun spørge om, hvad din sejlklub kan gøre for dig – du skal også spørge, hvad kan jeg gøre for min sejlklub, siger Claus Rønnow.

Aarhus har de bedste sejlerskole-elever i landet

15 hold havde en fantastisk dag i Kerteminde, ny begivenhed er født, siger Peter Wolsing, konsulent fra Dansk Sejlunion. Aarhus sejlklub vandt Sejlerskole Cup 2012 - Hellerup Sejlklub blev sidst.

Dødsulykke på Isefjord: Lynæs Sejlklub forklarer

En tragisk ulykke kostede onsdag aften en 63-årig sejler livet under aftenkapsejladsen, der blev sejlet på Isefjorden. Alle sejlerne bar redningsvest.

Silkeborg Sejlklubs 125 år fejret med matchrace

Silkeborg Sejlklub fejrede i to dage 125 års fødselsdag med bl.a. byens borgmester, Hanne Bæk Olsen, og formanden for Dansk Sejlunion, Hans Natorp, men sejlet blev der også.

Er treårige for små til at sejle?

Nej, siger Bønnerup Strand Sejlklub, der har succes med et projekt for unge sejlere ned til tre år. Steen Hansen fra Kaløvig Bådelaug har besøgt klubben for at få gode ideer.