Gå til hoved-indhold

Skilsmisse i Sailing Aarhus - Egå siger farvel

Egå Sejlklub trækker sig nu fra Sailing Aarhus samarbejdet. Allerede sidste år valgte Egå sejlklubs bestyrelse at trække sig fra Team Danmark-kraftcenter samarbejdet og ESAA.

DIF-formand er for frikøb

- Frikøb af frivillige idrætsledere kan være fornuftigt, men det kræver en helt åben proces, understreger Niels Nygaard, formand for Danmarks Idræts-Forbund.

Flere formænd købes fri i dansk idræt - fx Natorp

Hans Natorp fik udbetalt 126.000 kr. i frikøbsordningens første år. - Det skal ikke betragtes som løn eller et opgør med det frivillige lederarbejde i Dansk Sejlunion, forklarer Natorp til minbaad.dk.

 

Fattige børn kan søge penge til sport

Børn i familier, hvor der ikke er råd til foreningskontingent eller sportsudstyr, får nu hjælp fra et stort donationsprogram, som DIF, Procter & Gamble og føtex står bag.

Rønnow: Dansk Sejlunion – hvad betyder den for mig?

Lorenzens indlæg på minbaad.dk fik mig til at tænke over hvad Dansk Sejlunion betyder for mig, som almindelig sejler og bådejer. Det kan jeg nok ikke svare på, siger Claus Rønnow. Opdateret kl. 21.10.

Nekrolog: Ib Asboe var en sejlsportens gentleman

Aarhussejleren og bærer af Dansk Sejlunions Ærestegn Ib Asboe Jørgensen er død den 22. december. Læs Hans Natorps ord om sejleren, der blev 90 år. Ib var bl.a. formand for Jysk Sejlunion.

 

Afgiftssag: Klubber skal betale

Sejlklubberne betaler ifølge skatteministeren "småpenge" i forsikringsafgift. Men nok til, at en afgiftsfritagelse vil være afgørende, for det samlede provenu. Med andre ord: Klubberne skal betale.

Ny generalsekretær kommer fra spejderbevægelsen

Mads Kolte-Olsen, 46, har de seneste knap fem år været generalsekretær i Det Danske Spejderkorps, hvor han er én af hovedkræfterne bag en markant medlemsvækst på 13 procent.

 

Svendborg-formand er rystet over afgiftssagen

- Nu skal vi måske hæve vores kontingent for at klare driften. Hvorfor skal der afgift på sejlsport, hvad med afgift på fodboldstøvler, siger Kjeld Hansen. Fynske sejlere er i oprør.

COWI hjælper Sejlsportscenter i Aarhus med arkitektkonkurrence

Det Internationale Sejlsportscenter i Aarhus vælger COWI som konkurrencerådgiver. Vinderprojekt findes i 2013.