Gå til hoved-indhold

Louise Lander Andersen til Sailing Aarhus

Sailing Aarhus har ansat Louise Lander Andersen som event koordinator. Hun er 25 år og har en Professions Bachelor i Sport Management.

Kapsejler og sejlmager kommer i DS-bestyrelse

Mads Christensens er sikker på et sæde i Dansk Sejlunions bestyrelse, når der er generalforsamling 24. marts i Odense. Læs valgoplæget her.

50 mio. kinesere kan lære af Hellerup Sejlklub

Hellerup Sejlklub har haft besøg af en delegation af kinesere fra Transportministeriet i Shanghai – Kinas svar på Søfartsstyrelsen i Danmark, fortæller Phillipp Skafte-Holm, der var med på mødet.

100.000 kroner for et medlemsskab

Real Club Nautico de Palma på Mallorca kræver små 100.000 kroner for et medlemsskab. Minbaad.dk besøgte igen klubben, der har to svømmebassiner og meget andet.

Nyt klubhus til Horsens Sejlklub

Horsens Sejlklubs gamle klubhus fra 1915 kan ikke længere klare alderen, og skal derfor rives ned. I stedet skal der bygges et helt nyt klubhus til 11 mill. kr.

KDY søger fleksibel juniorleder til Skovshoved

KDY skal bruge en energisk og bredtfavnende Juniorleder, der kan se nye perspektiver muliggør en ny strategi.

Jørgen Ring stopper i KDY og starter i Taarbæk

65-årige Jørgen Ring søger nordpå. Læs et portræt af den legendariske og energiske sejler og juniorleder fra KDY.

Sejlunionen satser på one-design windsurfing

Danmark har få windsurfere. Det vil et nyt projekt fra Dansk Sejlunion prøve at ændre på. - Vi satser på Bic Tecno 293, siger Jan Christiansen.

Folkebåds-modeller i Jægerspris

I Jægerspris Sejlklub er man vilde med Folkebåde. Nu er en ny flåde af model Folkebåde på vej i Kignæs Havn, og trimsejladserne starter snart.

Øgede sikkerhedskrav - sejlklubber går dog fri

Nye regler for sikkerhed ved sejlads med børn og unge bliver klar til sejlsæsonen, så foreninger, efterskoler og institutioner har klare retningslinjer før sæsonen. Steen Wintlev fra DS, siger at Sejlklubber ikke er omfattet.