Gå til hoved-indhold

Er treårige for små til at sejle?

Nej, siger Bønnerup Strand Sejlklub, der har succes med et projekt for unge sejlere ned til tre år. Steen Hansen fra Kaløvig Bådelaug har besøgt klubben for at få gode ideer.

Ingen tabere – kun vindere

Skru ned for det elitære, og op for venskaberne. Det var valgsproget, da Bjørn Westergaard, tidligere elite- og OL-sejler, var med til at arrangere Hempel Non-Regatta i Svanemølleklubben KØS.

Hæder til Jonas Høgh-Christensen i Hørsholm

Hørsholm kommune og Team Hørsholm fejrede fredag Jonas Høeg, ved en reception. Bagefter blev vinderbåden vist frem, og Jonas skrev autografer til de mange fans.

OL-weekend i Skovshoved - test en OL-båd

Er du 16 år eller derover og har elitedrømme, kan du teste OL-bådtyper af i weekenden. Kraftcenter Øst inviterer til Olympisk weekend, fortæller succes-træneren fra Finnjollen, Kristian Kjærgaard.

Har du kommunikeret med din klub i dag?

Selv om man skulle tro, at det er nemt at kommunikere i sejlklubben, er det tilsyneladende ikke klaret helt så let. Mange sejlklubber spreder informationerne i stedet for at samle dem.

Striden mellem HS og DYK er bilagt

Dansk Ynglinge Klub og Hellerup Sejlklub har ved hjælp af en mægler bilagt striden, der resulterede i en klage til Dansk Sejlunions ordensudvalg.

Ring/Lier indgår forlig

Hellerup Sejlklub frafalder nu de klager, som klubben har anlagt mod Jørgen Ring ved Dansk Sejlunions Ordensudvalg. Parterne har indgået forlig.

Bønnerup Strand Sejlklub overlever

I september 2011 var Bønnerup Strand Sejlklub tæt på at lukke og slukke. Nu tegner konturerne sig af en genfødt klub, hvor man har lært at tænke nyt.

Tættere på nyt sejlsportscenter i Aarhus

A. P. Møllers Fond har givet et større beløb i støtte til en arkitektkonkurrence om et sejlsportscenter i Aarhus. Et dansk sejlsportsvindue mod verden, siger Thomas Capitani fra Sailing Aarhus.

Dansk Sejlunions nye webside har premiere

I morgen fylder DS 99 år. Sejlunionen har valgt at launche deres nye hjemmeside på dagen, som en fødselsdagsgave til sejlere, klubber, klasser og sejlsportens øvrige aktører.