Gå til hoved-indhold

E-jolle unge sejler Melges 24 i Århus

I weekenden deltager 40 af landets unge e-jolle sejlere i en lejr på Idrætshøjskolen i Aarhus. E-jollen er blevet hjemme, og de unge skal bl.a. prøve en Melges 24.

Idrætsefterskole satser på J80

Hou Maritime Idrætsefterskole opruster til en ny sæson. Men i år har skolen valgt at satse på Matchrace med indkøb af to spritnye J80ere.

Lorenzen: 50.000 strategi-ord fra Sejlunionen

Efter måneders arbejde fra mere end 80 frivillige ildsjæle, er DS kommet med sine konklusioner – men er det nok?

Isbåds-klubben – en hemmelig klasse

Web-anmeldelse: Hvis man ikke har lyst til at fortælle om sin sport, kan man da også bare lade være. Det er i alt fald den fornemmelse man får, når man klikker ind på www.icesailing.dk.

Tre fokusområder i DS Strategi 2011

80 sejlere i ni udvalg har i måneder talt om visioner og strategi. Det har resulteret i tre fokusområder, fortalte DS-formand Hans Natorp, der ser DS Strategi, som et redskab til alle i sejlsporten

Hellerup, SKS og KDY i samarbejde om eliten

Formændene for Hellerup Sejlklub, Skovshoved Sejlklub og Kongelig Dansk Yachtklub har underskrevet en historisk samarbejdsaftale om "Team Danmark støttet Kraftcenter ØST”.

Skolebåde skal ikke godkendes

Ulykken på Præstø Fjord har afstedkommet mange henvendelser til Dansk Sejlunion om godkendelse af sejlerskolebåde, og sikkerhed i forbindelse med undervisningen på sejlerskoler. DS svarer på spørgsmålene.

Tag til strategimøde med Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunions bestyrelse inviterer til 3 dialogmøder om ”DS Strategi 2011” i Aalborg, Middelfart og København. Det foregår fra 7. til 16. marts.

Alt for få kvinder i klubbestyrelser

Et hurtigt blik på 24 danske sejlklubbers bestyrelser afslører, at kvinder er voldsomt underrepræsenteret. Kvinders andel i sejlsportsklubberne udgør 28%, men kun 13,5% sidder i bestyrelserne.

Lorenzen: 272 sejlklubber er FOR mange

Vi har 272 sejlklubber i Danmark til cirka 60.000 sejlere. Det giver gennemsnitlig et par hundrede medlemmer per klub. Har vi organiseret os flade, og kunne samarbejde og sammenlægninger give mening?