Gå til hoved-indhold

Derfor Torm-prisen: Fra ingen til 30 sejlere - se nu video

Vi taler med Jesper Jespersen fra Solbjerg Søsport, en ægte succes-sejlklub, som voksede fra ingen unge til 30 styk på seks år og skaffede nye klubjoller. Nu er en Laser-fleet på vej til voksne.

 

 

 

Stor DIF-kongres i gang - minbaad.dk deltager

Vi er med i Brøndby, hvor Kronprinsen og Statsministeren taler nu. DS-formand Hans Natorp er på forreste række. Kongressen kører i tre dage. Statsministeren var selv aktiv ulveunge, fortæller han.

Lorenzen: En sejlernation af brokkere

Når man læser blogindlæg, går en tur på havnen, er til kapsejladser eller klubaktiviteter, så får man let det indtryk at danske sejlere er bedst til at dyrke brokkeriet - men du kan gøre en forskel.

Flot Torm Pris til lille Solbjerg Søsport

Solbjerg Søsport løb med TORM-prisen 2010, efter klubbens ihærdige indsats for at skabe et attraktivt sejlsportsmiljø for unge på en lille sø, 16 km fra Århus. OL-bronzevinder er ungdomsformand.

Hæder til Kerteminde Sejlklub for RS:X VM

Kerteminde Sejlklub havde æren at at modtage ”Årets Initiativpris”, da der i går blev uddelt fornemme priser under Sportslørdag.

 

Stærkt besat DIF-kongres om foreningsidræt

Kronprins Frederik, Lars Løkke Rasmussen, Per Stig Møller, Helle Thorning-Schmidt og mange flere taler om foreningsliv og idrættens 500.000 frivillige på den udsolgte DIF-kongres 3.-5. februar.

 

Mistet duelighedsbevis – få et nyt

Via Søfartsstyrelsens hjemmeside kan du nu få erstattet dit gamle duelighedsbevis, hvis det er blevet væk. Det koster 40 kr.

Søsportscenter i Kerteminde godt i gang

Så er fundamentet støbt til det nye søsportscenter i Kerteminde Marina. Planen er at det nye søsportscenter skal stå klar i marts i år.

Ny hjemmeside til CB66

Formand for CB66-klassen i Danmark, Mikkel West-Nørager er stolt af klassens nye hjemmeside. Og det er der god grund til, det er sobert, rent og lækkert og det er nemt at finde rundt.

Strategiudvalgene færdige med 1. etape

Ni udvalg har siden DS generalforsamling arbejdet med anbefalinger til strategiudvalget, som nu skal sammenfatte det til en fremtidig kurs, som DS skal styre efter.