Gå til hoved-indhold

Det var bedst at slå en streg i sandet

Det mener DS-bestyrelsesmedlem, advokat Jesper Baungaard, med henblik på aftalen om ansættelsesforholdets ophør og hjemsendelse af elitechef Michael Staal. Interview.

 

KOMMENTAR: Fra powerpoint til sejltøj

Erhvervsmanden Michael Staal er nu afløst af topsejleren Thomas Jacoben, som OL-chef. Er det smart? Og var det fair, prompte at sende Staal hjem forleden. Staal blev ikke bortvist, men fritstillet. (opdateret 21.45)

Næstveds Matchrace ønsker studerende

Sejlklubben i Næstved og Dansk Sejlunion har skabt rammerne til Sejl og studér for de unge på byens uddannelsesinstitutioner.

 

God nyhed: Øvelser til trænere og sejlere

Instruktører har udviklet træningsøvelser, der nu er i en database til instruktører, trænere og sejlere, fortæller DS-breddekonsulent Allan Borch Madsen.

 

Den nye DS-formand Natorp blogger

Hans Natorp starter med åbenhed og dermed forbedringer. Læs DS-formandens første indlæg med link til bestyrelsesmøder. Formanden besøgte også elitesejlerne på Mallorca.

Sønderborg dropper Match Racing Denmark

SYC har opsagt bådkontrakten med Match Racing Denmark, da elevtallet i sejlerskolen ikke er stort i år, og det svarer ikke til bådelejeprisen. Nu overvejes J/80ere i klubben.

Coast Zone hjælper KDY

Royal Sailing Academy og Coast Zone A/S indgår samarbejde, fortæller Farr 40-sejler Jesper Riise fra KDY.

 

Zoom 8-felt til salg - og det passer

Sejlklubben Greve Strand sælger næsten nye Zoom8-joller, der ikke bliver brugt. Kom med et bud.

KOMMENTAR: Det nåede at blive pinligt i Nyborg

Men stemningen blev reddet ved DS' generalforsamling. Det var punktet om direkte valg, som skabte stor dramatik, da Sejlunionens bestyrelse i første omgang kun ville give én plads i et nyt udvalg til Lerche-fløj omkring direkte valg til bestyrelsen. Små sejlklubber leverede kompromisset, respekt,…

Hans Natorp i øjenhøjde

Sejlunionens Illia Fromtchenko har filmet og klippet et indslag med den ny formand Hans Natorp. Mød også Hans Vengberg.