Gå til hoved-indhold

Historisk kampvalg om DS' formandspost

For første gang i 25 år er der kampvalg om at blive Sejlunionens formand. Hans Natorp fra Dragør vs Hans Vengberg, Kolding. Se 38 sek. web-tv med generalsekretær Dan Ibsen.

Hans Natorp vil være formand for Sejlunionen

Hans Natorp, 45 år, indstilles af Dragør Sejlklub og Sønderborg Yacht Club til formand for Dansk Sejlunion, når Carl Gerstrøm stopper ved unionens generalforsamling den 20. marts. Hermed er der to kandidater, da også Hans Vengberg stiller op. Læs her om Natorp.

 

 

Formandskandidat fra Sejlunionens bestyrelse

Se hvem som Sejlunionen gerne ser som ny DS-formand, efter at Carl Gerstrøm trækker sig før tid. Manden er fra Kolding.

Gerstrøm stopper før tid

Carl Gerstrøm genopstiller ikke som DS-formand ved generalforsamlingen til marts. Det skyldes familiære årsager. Det var ellers planlagt, at han skulle fortsætte.

 

Virksund tog Torm-prisen

Det blev Virksund Sejlklub, der modtog TORM-prisen 2009, og dermed løb med med den over 1 meter høje vandrepokal og de 10.000,- kr, der følger med sejlsportens nyeste pris.

 

Klubber vil forandre Dansk Sejlunion

Fem sejlklubber: Aarhus Sejlklub, Hellerup Sejlklub, Marselisborg Sejlklub, Sejlklubben Bugten Aarhus og Vedbæk Sejlklub har i dag afleveret forslag med krav om forandring i Dansk Sejlunion. De ser gerne direkte valg af DS-bestyrelse. Det forklarer christian Lerche.

 

North Sails hjælper Korsør-sejlere i vintertræning

I en iskold vind på 2-4 m/sek. og med sol fra en klar himmel havde H-båds sejlere i søndags det store smil på under banekapsejladser i Korsør sejlklubs vintertræningscenter.

 

Jesper Bank fortæller om klubvalg - web-tv

Fredericia sejlklub altid har betydet noget for Jesper Bank. Se web-tv fra Sejlunionens Klubkonference med en uformel Bank.

Juniorbåden igen klubbernes øvelsesbåd?

Den nordenfjordske Rønnerhavnens Bådelaug anskaffer nu to Juniorbåde.

Gravemaskine gik amok

KDY og Skovshoved Sejlklubs klubhus er nu endelig revet ned.