Gå til hoved-indhold

Hans Vengberg tager ordet om formandspost

Valgkampen er i slutspurten. På lørdag i Nyborg ved vi om det er Hans Vengberg eller Hans Natorp, der er den kommende formand for Sejlunionen. Her er Vengsbergs ord.

Derfor er direkte valg bedst til DS-bestyrelse

DS-bestyrelse er gået over stregen efter forslag om direkte valg fra fem sejlklubber. Se åbent brev og forstå hvorfor direkte valg til DS-bestyrelse er bedst. Christian Lerche forklarer.

Natorp er neutral om direkte valg til bestyrelse

Flere klubber kæder Natorps kandidatur sammen med forslaget om direkte valg til DS-bestyrelsen, men det er en fejl, skriver formandskandidaten i et brev til klubberne.

Vengberg og Natorps reaktioner efter debat

Se kort web-tv-indslag skabt af Sejlunionens Illia Fromchenko. Især afslutningen er sjov med de to DS-formandskandidater.

Web-tv med Ransborg - kandidat til bestyrelse

DS-bestyrelsen skal besøge klubberne, siger Jytte Ransborg, bestyrelsesmedlem fra Skive. Nu stiller hun op igen. Kvinden ønsker samtidig, at bestyrelsen stadig skal komme fra regioner i Danmark.

Natorp tog første stik

KOMMENTAR. Vi var til vælgermøde i Bella. Begge formandskandidater Vengberg og Natorp var kompetente, men Natorp vandt. Han symboliserer fornyelsen og tør fx overveje om DH-reglen egentlig er så fantastisk.

Prof-video med Hans Natorp og video fra duel

Valgkampen til DS-formand tages dybt alvorligt af Hans Natorp, der nu har egen valg-video, som var det en kandidat fra Venstre eller SF. Se også video fra dagens vælgermøde i Bella.

Træningsøvelser på vej via web-database

Breddekonsulenten Allan Borch Madsen og arbejdsgruppe sammensætter øvelser til en web-database, som skal komme til gavn for både trænere og sejlere i hele landet. Web-tv.

Det vil Hans Natorp

Vi skal have Dansk Sejlunion i øjenhøjde med sejlsporten og dens udøvere. Det siger formandskandidat Hans Natorp, der har forberedt sig godt. Se hans arbejdsprogram med elite, ungdom, tur, bredde og andet. Mød kandidaterne Vengberg og Natorp søndag i Bella Center.

Finn 'Beton" Jensen: Stem på Hans Natorp

Kulttræner Finn 'Beton' Jensen fra Århus, så meget gerne at 45-årige Hans Natorp blev Sejlunionens næste formand. "Det vil være sundt med fornyelse," siger Finn 'Beton' Jensen i et interview med minbaad.dk