Gå til hoved-indhold

Gerstrøm stopper før tid

Carl Gerstrøm genopstiller ikke som DS-formand ved generalforsamlingen til marts. Det skyldes familiære årsager. Det var ellers planlagt, at han skulle fortsætte.

 

Virksund tog Torm-prisen

Det blev Virksund Sejlklub, der modtog TORM-prisen 2009, og dermed løb med med den over 1 meter høje vandrepokal og de 10.000,- kr, der følger med sejlsportens nyeste pris.

 

Klubber vil forandre Dansk Sejlunion

Fem sejlklubber: Aarhus Sejlklub, Hellerup Sejlklub, Marselisborg Sejlklub, Sejlklubben Bugten Aarhus og Vedbæk Sejlklub har i dag afleveret forslag med krav om forandring i Dansk Sejlunion. De ser gerne direkte valg af DS-bestyrelse. Det forklarer christian Lerche.

 

North Sails hjælper Korsør-sejlere i vintertræning

I en iskold vind på 2-4 m/sek. og med sol fra en klar himmel havde H-båds sejlere i søndags det store smil på under banekapsejladser i Korsør sejlklubs vintertræningscenter.

 

Jesper Bank fortæller om klubvalg - web-tv

Fredericia sejlklub altid har betydet noget for Jesper Bank. Se web-tv fra Sejlunionens Klubkonference med en uformel Bank.

Juniorbåden igen klubbernes øvelsesbåd?

Den nordenfjordske Rønnerhavnens Bådelaug anskaffer nu to Juniorbåde.

Gravemaskine gik amok

KDY og Skovshoved Sejlklubs klubhus er nu endelig revet ned.

 

Begyndere vintertrænes af verdensmester

Claus Høj Jensen har kastet sin kærlighed ind i trænergerningen for C-Optimister i Herslev Strand Sejlklub. Vi var med i lørdags til slalomtræning på Roskilde Fjord.

Sejlklubber og skoler smelter mere sammen

Antallet af skolesamarbejder er steget fra 16 styks i 2008 til mere end 60 i 2009. Se opskriften her.

Det blev der sagt på debatmøde i Odense

Læs Sejlunionens stikordsreferat af debatmøde på Scandic Hotel i september og bliv klogere på elite, ungdom, kølbåds-tiltag og meget mere. Det var ikke kedeligt.