Gå til hoved-indhold

Moderne Open 40-linjer på ny Jeanneau 410

På boot-udstillingen i Düsseldorf så vi denne Jeanneau 410 med lavt tyngdepunkt og meget skrogstabilitet, der gør, at kølen kan være lettere. Og selv med buttet stævn skulle den gå op mod én knob hurtigere end værftets tidligere både i samme størrelse.

Club Maritim følger tysk lov

Club Maritim 09 GmbH bedriver ikke forsikringsformidling og overtræder derfor ikke paragraf 34d i den tyske erhvervslov. Deutsche Motoryachtverband er dog i færd med at undersøge, om Club Maritims bådlicenser er gyldige.

 

Tempo Bådsalg sælger nu franske Lagoon-katamaraner

Tempo Bådsalg i Ishøj har efter nøje overvejelser valgt at indgå et sammenarbejde med Lagoon i Frankrig. Du kan se de brede turbåde på boot-udstilling fra i dag. Fx den nye Lagoon 46.

Dansk Sejlunion: Regeringen bør lette kaskoafgiften med tilbagevirkende kraft

Dansk Sejlunion opfordrer regeringen til at lette af kaskoafgiften med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2019. "Det er ikke rimeligt, at bådejere skal betale fuld afgift på grund af en teknisk detalje i lovarbejdet," siger Christian Lerche, Dansk Sejlunion.

Dansk statskasse går glip af millioner pga. Club Maritim 09

Hvis Club Maritim 09 sidste år havde 850 tyske bådlicenser på danske både med en gennemsnitlig værdi på fem millioner kr., er den danske statskasse gået glip af 56,96 mio. kr., skriver Flensborg Avis.

Dansk motorbådsejer føler sig snydt: Hold jer fra Club Maritim 09

Danske bådejere løber en stor risiko ved at tage imod de billige tyske forsikringer via Club Maritim 09, viser sag, hvor dansk motorbådsejer har mindst 1,3 mio. kroner i klemme, skriver Flensborg Avis.

 

De første 10.000 kr. i udlejningsindtægter fra både er nu skattefrie

Derefter skal der betales skat af 60 procent af den udlejningensindtægt der overstiger 10.000 kr., sådan lyder de nye skatteregler for privates deleøkonomiske aktiviteter for biler og både. Opdateret kl. 16.37.

Den magnetiske nordpol rykker sig mere end ventet

Uforudsigelige ændringer i jordens magnetfelt betyder, at forskere nu må opdatere World Magnetic Model. Modellen ligger blandt andet til grund for navigationen til søs.

Lær at svømme: Kvinde måtte efterlades ved kæntret Hobie Cat

En australsk kvinde måtte søndag klamre sig til en forulykket katamaran, da hun ikke var i stand til at svømme. Manden satte i stedet kursen mod land i svær sø.

Club Maritim 09's metode for undgå kaskoafgift er stoppet lige nu

Deutscher Motoryachtverband har indledt en undersøgelse af de bådelicenser, der hidtil har banet vej for at slippe for kaskoafgift til den danske stat, skriver Flensborg Avis.