Gå til hoved-indhold

Frivillige reddere kom for sent til drukneulykke - kunne ikke åbne sluse

75 minutter brugte Dansk Søredningsselskabs mandskab i København på at komme igennem den lokale sluse. Da porten blev åbnet, var den sidste nødstedte sejler lokaliseret. To druknede.

Elan importeres igen til Danmark

Danskerne får nu en tur- eller kapsejladsbåd mere på hylden. Fra november 2020 står Thomas Iermiiin fra Aarhus for importen med sit firma Yachting Denmark.

 

Politihelikopter jagtede tre bådtyve, der ikke ville give op

Selv en politihelikopter kunne ikke få bådtyve til at stoppe i Norge. Politiet var allerede i området i forbindelse med et væbnet røveri i Halden, og blev omdirigeret da unge tyve blev pågrebet i den norske by, Råde.

DMI: Sommeren 2019 bliver ikke så fantastisk som i 2018

- Jeg er lidt mere usikker end sidste år. I år er det sværeste at forudsige, hvornår på sommeren skiftet til mere vestenvind kommer, siger Martin Lindberg, meteorolog på DMI, som står fadder til dette års sommerprognose.

Endnu et trykt maritimt medie bukker under - Fisk & Fri konkurs

- Det har længe været virkelig hårde tider for de trykte medier, og som så mange andre europæiske fiskeblade har Fisk & Fri nu desværre også måtte dreje nøglen om, fortæller Fisk & Fri. Der arbejdes på en rekonstruktion.

Tysk lystsejler død efter han faldt over bord fra sejlbåd ved Bornholm

En 80-årig tysk lystsejler er død, efter han lørdag formiddag faldt over bord fra en sejlbåd nord for Hasle, og blev bjærget livløs op fra havet.

Tre franske redningsmænd mister livet under aktion på Atlanten

I storm kastede en redningsbåd på den franske Atlanterhavskyst fredag fortøjningerne for at komme nødstedte fiskere til undsætning. Kort efter afgang kæntrede fartøjet, hvorefter kun dele af besætning formåede at redde sig i land. Fiskerne formodes omkommet.

Bro i Sønderborg holdes lukket 11. juni på grund af stor koncert

11. juni mellem klokken 14.38 og 19.38 bliver det ikke muligt for sejlere at sejle under Kong Chr. X's Bro i Sønderborg. Grundet en stor koncert har kommunen valgt at lukke for broåbninger i tidsrummet.

Christinas sejlerdrøm gik i opfyldelse – men så sagde kroppen stop

Ung i sejlsport: Når hyggelige klubtræninger afløses af en ambitiøs OL-kampagne stilles høje krav til de unge talenters psyke. For Christina Andersen, der arbejdede benhårdt mod OL i 2020, blev skiftet for stort.

Nåede jorden rundt på fem år - kæntrede kort før hjemhavn

Drømmen om at sejle jorden rundt endte for et amerikansk ægtepar natten til onsdag i sidste uge, hvor deres båd kæntrede i hårdt vejr 65 sømil fra Atlantic City. Ægteparret var næsten nået hjem efter en fem år lang sejlads jorden rundt.