Gå til hoved-indhold

Anerkendte kunstmaler Ken Zier: Havmaleri er spændende som aldrig før

Mit fokus er på det der sker i og omkring havet. Stranden, havet og himmel. De er de tre elementer, der optager mig. Jeg er fascineret af at det på en måde altid har set sådant ud, fortæller sejler og kunstmaler Ken Zier fra Djursland. Vi taler ham.

Kronprins Frederiks Bro lukket for gennemsejling i en eller to dage i juli

Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund har behov for akut at skifte én af bremserne på broklapperne. Udskiftningen udføres den 22. juli og med den 23. juli i reserve – og begge dage med udmelding om at broen ikke kan åbne for sejlende, fortæller Vejdirektoratet.

Vikingeskibet Ladbydragen på vej Fyn Rundt

Vikingeskibet Ladbydragen står i dag ud på sit første store togt. Med afgang fra Kerteminde søndag morgen blev kursen sat mod Det Sydfynske Øhav. Kopien Ladbydragen blev over en fem-årig periode bygget foran Vikingemuseet og under stor folkelig festivitas søsat i maj 2016.

RM 1180 - franskmanden med linjer fra en Open 40

Det er igen Atlanterhavs-designeren Marc Lomard som slår linjerne til en RM-båd. Denne gang til 39 fods RM 1180, der har negativt spring. Fribordet er kun højt hvor der skal være plads om læ. Minbaad.dk har før testet RM-bådene, der er kendt for et moderne design.

Konklusion efter Youngsters camp i Hou: Det er bare sjovt

Endnu en Youngsters camp er veloverstået og efter 4 dage er der en ting der er sikker ”det er bare sjovt” at være Youngsters, i hvert fald hvis man skal tro deltagerne. 4 forskellige dage på HMI, med alt fra Volvo mini Ocean Race til brætpil om maritime erhverv har udfordret de 40 Youngsters.

Ung i sejlsport: Medlemstallet falder - men det er ikke en katastrofe

Professor Bjarne Ibsen opfordrer sejlerne til at slå koldt vand i blodet. Et frafald i ungdomsårene er naturligt, mener eksperten. Læs den sidste, opsummerende artikel i Minbaad.dk’s ungdomsserie.

Landsholdssejler Mathias Borreskov skal coache de unge på Youngsters-camp

De unge Youngsters-sejlere får mulighed for at tage ved lære af en dygtig sejler på deres egen alder, når den 23-årige Nacra 17-sejler Mathias Borreskov gæster campen i uge 28. Tilmeldingen er fortsat åben.

Ung sejler kaldt til afhøring om voldsepisode på Silkeborgsøerne

Silkeborgs politi vil til bunds i søndagens sag fra søerne, hvor en midaldrende mand kom i klammeri med en ung speedbådssejler. Politiet forventer, at den unge sejler vil møde manden med en modanmeldelse.

Niveauopdeling i Opti-klassen – en forældet tradition eller et genialt påfund?

Ung i sejlsport: Hundredvis af danske Opti-sejlere træner og kapsejler i opdelte felter, alt efter deres færdigheder og erfaring i jollen. Men er opdelingen med til at spænde ben for de unge? Vi har spurgt to eksperter.

Unge i speedbåd jagter midaldrende sejlere på Silkeborgsøerne - opdateret

En bemærkning om for hurtig sejlads fik søndag en ungdomsgruppe op i det røde felt. I to speedbåde forfulgte gruppen ægteparret, indtil det lykkedes én af de unge at hoppe ombord på parrets båd, hvor manden blev ramt af slag og spark. Opdateret med link til de unges version af hændelsen.