Gå til hoved-indhold

Sejlads giver selvtillid og job til unge landkrabber i Horsens

Christian stak til søs - og fandt en praktikplads, fortæller TV Syd. Horsens-borgmester Peter Sørensen forklarer, at sejlads giver selvtillid til unge efter sejlads med Go Sail.

Pakistan - Rusland: Længste rette linje du kan sejle uden at ramme land

En sejltur fra Pakistan til Rusland på 32.089,7 kilometer slår alle rekorder. Ruten er opbygget med udgangspunkt i de såkaldte 'great circles'.

Russisk atomkraftværk passerer Storebælt i aften

Sejlere omkring Storebælt skal i aften finde kikkerten frem, når Akademik Lomonosov bevæger sig gennem farvandet. Fredag eftermiddag sejler kraftværket nær Langelands østkyst.

Portugisisk familie løb tør for brændstof ved Somalia

I ugunstigt vejr havde langturssejlerne medbragt for lidt brændstof og drev med lav fart i farligt farvand. Den pakistanske marine kom til undsætning.

Mød Kronprinsen til åbning af sejlsportscenter i Aarhus

Onsdag 23. maj åbner det nye Internationale sejlsportscenter på Aarhus Ø. Kronprins Frederik er der med Kronprinsesse Mary. Alle må komme.

Russernes Columbus er dansk - se dokumentar på DR

Alle russere kender danske Vitus Bering, der i 1700-tallet tog på flere ekspeditioner for den russiske flåde. Nu viser Danmarks Radio dokumentarserie om søfareren.

Ny verdensrekord: Brasilianer surfer på 28 meter høj bølge

Rodrigo Koxas rekordbølge er nu godkendt som den højeste i verden. I 2014 satte en alvorlig ulykke ellers en aktiv stopper for brasilianerens surfing.

Der er nu penge til fjernelse af skibsvrag

Skemaet til ansøgning om de 2,8 millioner kroner, der er afsat til at fjerne herreløse skibsvrag langs kysterne, er nu klar. Kommunerne skal søge inden den 10. juni.

Seks X-Yachts sendt på kæmpe skib i Lillebælt mod USA

20 ansatte måtte hjælpe til, da X-Yachts blev sendt til USA's østkyst med SevenStar Yacht Service. Se fotos.

Als-sejler opfinder singlehanded flag for sikkerhedens skyld

LM 24-sejler Bjarne Madsen fra Als har allerede solgt 60 singhanded-flag til sejlere for motor og sejl. - Hvis politiet en dag finder min båd, så ved de, jeg var alene, siger han til minbaad.dk.