Gå til hoved-indhold

Sådan lægger du til kaj - uden skrammer

I videoen deles mange cowboytricks ud til sejleren, der lægger til kaj for motor med sejlbåden.

Endnu et bådblad nedlægges

Tendensen er klar. Færre og færre sejlere køber bådblade. Det går nu ud over det svenske magasin Båtnytt, der ejes af Egmont. For få måneder siden lukkede det danske BådNyt.

Sexy Bente 39 til havsejlads med dobbeltror og fast sprayhood

Dertil lover den unge tyske producent, at båden er miljørigtig og prisbillig til 1,3 mio. kroner. Alligevel fås den med individuelle ønsker om indretning. Aptering er yderst spartansk.

 

Ti danske husbåde med fantastisk udsigt

For de fleste er husbåden en boligdrøm, der forbliver en drøm, men Alt for Damerne har fundet 10 fantastiske husbåde med havudsigt på første parket.

Politikere i Vejle misforstår priser for tilslutning af husbåde

- Det koster 50.-60.000 kr. for tilslutning per husbåd og udgifter og vedligeholdelse afholdes af husbådsejeren og beløbet er ikke 800.000 kr., forklarer Peter Poulsen fra Zunshine Living i Randers.

Ung dansker fra S/Y Fairwinds fandt plastik hver dag i Nordatlanten

22-årige Tobias Dyøe Madsen har sammen med syv andre unge brugt seks måneder af i Nordatlanten på ’S/Y Fairwinds’ for at trawle efter mikroplastik. Forbud mod engangsplastik kommer i 2021.

Grossisten Watski køber sig ind i AFI Marine butik i Egå

Watski har købt en tredjedel af aktierne i AFI og som led i købet træder Hans V. Jensen ud af ejerkredsen. AFI er en af landets mest respekterede maritime butikker.

Lyn slog ned i katamaran der gik i brand

Ni britiske turisters ferie i Thailand blev dramatisk da deres lejede 50 fods katamaran blev fanget i en tropisk storm ud for Phuket. Se dramatisk video.

 

Ny Faurby 460E vises i Lunderskov til åbent hus

I Lunderskov fra i dag og til søndag 11. november kan man se både i produktion fra Nordship, Faurby og Nordic Cruiser.

 

Ledninger i ældre både er ofte for tynde - kan udløse kortslutning

Det siger elektronikekspert Henning Wermuth, der driver Marine Electronic i Risskov. Køleskab, oliefyr og kortplotter, kræver at bådenes el-anlæg ofte skal opgraderes.