Gå til hoved-indhold

Hund savnes stadig efter motorbåd kæntrede i Limfjorden

Lørdag eftermiddag omkring klokken 14.20 kom seks personer og to hunde i knibe ud for Hvalpsund i Limfjorden, da deres 20-fods motorbåd kæntrede. En hund savnes stadig.

JWO og Hempel indgår tæt samarbejde i helt ny Hempel region

Tyske J.W. Ostendorf er nu officielt en del af Hempel Gruppen, efter Hempel har underskrevet en aftale om at købe 65% af husmalingproducenten JWO.

Roret knækkede på Micks B31 og redningsflåde virkede ikke

Sejlervennen Ole Quitzau har været i kontakt med Mick Høy. Roret knækkede af da han var på vej i havn og redningsflåden pustede sig ikke ordentlig op. Derefter drev båden mod klipper i Frankrig.

BREAKING. Mick Høy forlist i Den Engelske Kanal - båd smadret - hentet af helikopter

B 31eren El Bandido udsendte fredag Mayday i Den Engelske Kanal. Den 40-årige uøvede sejler blev reddet af fransk redningstjeneste, men båden er færdig. Mick er nu på hospitalet.

Mange sejler rundt med legetøjsgrej i stedet for søkortplottere

Det mener Duelighedsklubben, der kommenterer på emnet om elektroniske søkort er bedre end papirsøkort. Klubben roser elektroniske søkort, hvis man ikke bruger legetøjsgrej. Opdateret kl. 15.56.

Ny hal i Sønderjylland snart klar til vinteropbevaring for store både

Hos Søholm Yacht Service ved Broager går det godt fremad med den 1.500 kvadratmeter frostfrie hal, der skal være klar om 14 dages tid.

Sejler faldt over bord under redning i Kattegat - hovedet under vand

Ældre tysker gik op i stævnen, men faldt pludselig i vandet. Han hang fast med benene i bådens gelænder, og hovedet kom under vand, når båden dykkede i bølgerne.

 

X-Yachts CEO: 80 procent vil have lyst træ i kahytten

Kræn Nielsen, CEO for X-Yachts, giver en rundvisning om læ på den nye X4⁶ , der allerede er solgt ni af. Båden er nomineret til European Yacht of the Year 2019.

Britisk sejler tog til Silverrudder men båden blev afvist

Tom Burton læssede sin jolle på traileren og kørte i bil fra England til Svendborg, men fik ikke lov til at deltage i weekendens Silverrudder. En god håndfuld både blev faktisk afvist.

Papirsøkort ikke er bedre end de elektroniske søkort - mener sejler

Dansk Søredningsselskab påstod at de fleste grundstødninger skyldes elektroniske søkort med manglende oplysninger. - Det passer ikke, forklarer Bjarke M. Christensen, der undersøgte 36 søkort.