Gå til hoved-indhold

Nørdinfo: Masser af skibe at se på fra Tall Ship Race i Esbjerg

Søsiden fra Fyns Amts Avis, som minbaad.dk, arbejder sammen med, fulgte verdens største kapsejlads for store sejlskibe ud gennem Grådybet - fx Georg Stage. Søren Stidsholt Nielsen giver rapport.

 

Sejler rammer fiskeliner og bliver slået i ansigtet

En sejler blev tirsdag aften overfaldet en en lystfisker i Jollehavnen i Kerteminde. Lystfiskeren krævede erstatning.

Faurby 460E er let på roret - se båden på Ishøjs flydende udstilling

- Faurby 460E er lynhurtig, springer super hurtigt i gang, er let og præcis på roret, hun sejler som en Faurby, siger Thomas Dan Hougaard fra Faurby til minbaad.dk efter test.

Sejlere ignorerer seks meter bredt forbudt-skilt i Aarhus

Molslinjen har problemer på Jyllands østkyst, hvor sejlere ikke følger forbuddet mod indsejling i Færgehavnen. Også på vandet er der udfordringer.

Faurby 460E sejler - se de første fotos

Faurby 460E er solgt til en familie fra Schweiz, men båden kommer til at ligge to år i Fredericia, før den sejles til Middelhavet. Nu er den testet.

 

Politi: Husk meldepligt i Grønland - bøde på 44.000 kr. til sejler

Går turen nord på til Grønland er det vigtigt, at du som sejler husker at melde din position løbende til de grønlandske myndigheder. Eftersøgning kan blive dyr, fortæller politiet nu til minbaad.dk.

Kæmpe sejlskibe ses i Esbjerg - få et overblik her

I næste uge er flere af verdens største sejlskibe blandt de over 60 deltagende fartøjer i Esbjerg. Søren Stidsholt Nielsen fra Fyns Amts Avis guider dig igennem Tall Ships Races.

Unge er også til ældre lystbåde med æstetik og sjæl

Det mener Benny Andersen fra DFÆL. 25 ældre lystbåde er i Middelfarts gamle havn til i dag. De har siden torsdag sejlet om kap på bæltet, vist deres både frem og fået dem vurderet.

Horsens Yachtværft og Permateek Danmark lægger nu PVC-dæk på

Sejlerne kan nu få Permateek på hos Horsens Yachtværft. Permateek er et PVC materiale der limes fast på dækket, der findes i et flere farver, mange af dem er naturtro i forhold til teakdæk.

Efterskole på Sydlangeland er forelsket i Ø-havets sejlende hestevogn

Når Magleby Fri- og Efterskole i næste måned åbner for sin nye Øhavslinjen vil den gøre flittigt brug af smakker. Sejladsen forleden fandt sted ved afskedsugen for årgang 2018.