Gå til hoved-indhold

Mød Danmarks nye værftsboss Kræn Nielsen fra X-Yachts

Manden, der har været på Jesper Banks storskøde i Solingen, styrer nu 200 mand hos X-Yachts. Han fortæller til minbaad.dk om sorte tal, der er indtruffet efter satsning på Pure X-serie.

Jomfrutur med den nye tjekkede X4⁹ - ny CEO Kræn Nielsen forklarer

X-Yachts var i går på jomfrutur med den nye X4⁹, der fik verdenspremiere på boot i januar. Båden måtte først gennem Haderslev Fjords grødis.

Najad køber Arcona Yachts fra Stockholm - flere penge til udvikling

Arcona Yachts, der har hovedsæde i Stockholm, bygger både til kapsejlads og tur. Nu sælger Torgny Jansson Arcona til Najad, der ligeledes er svensk. De to firmaer vil sammen have 90 ansatte.

Ny bog: Frederik Kronprins af Danmark - Konge af en anden verden

Forfatteren fortæller, at han ønsker at bidrage til, at læseren på et fyldestgørende oplyst grundlag kan tage selvstændig stilling til den stadig aktuelle diskussion om tronarvingens olympiske virke.

Volvo Ocean Race booster Spaniens økonomi med 100 mio. euro

Volvo Ocean Race har haft stor indflydelse på Spaniens økonomi. VOR i Alicante bidrog med næsten 100 millioner euro til landets BNP, og skabte næsten 2000 jobs i landet.

Unge sejlere er på vandet hele året - også i isbåd

Der sejles stadig på Ringkøbing Fjord. Eller i hvert fald indtil i forgårs. Nu er isen efter nogle dages tøvejr ved at være for usikker, skriver sejler, Kim Specht.

X4⁶ - fjerde familiebåd i X-linjen fra Haderslev

X4⁶ er en ideel familieturbåd, som man også kan sejle lidt kapsejlads med i løbet af ugen. Den er hurtig, stilfuld og sikker, siger designer Niels Jeppesen. Båden afløser X-46 fra 2003.

Medieekspert: Trykte medier holder ved - undtagen i sejlsporten

Blade har et så fast tag i medieverden, at skiftet fra trykte til online nyheder går langsommere end ventet. Men sejlsporten skiller sig ud i et modigt miljø, siger lektor, Lars Kabel til minbaad.dk.

Bådens navn: Ny roman af Kim Fupz Aakesen, der har sejlet

Fængselspræsten Susse keder sig i ægteskabet, efter børnene er flyttet hjemmefra, og en dag vælger hun ikke at redde sin mand Mogens, da han falder over bord fra sejlbåd. I stedet mærker hun friheden.

Mærsk taber 70 containere i kæmpe bølger nær USA

Ikke langt fra delstaten North Carolina mistede Maersk Shanghai i weekenden mellem 70 og 73 containere. Det hårde vejr i området bærer skylden for ulykken.