Gå til hoved-indhold

Jeanneau opgraderer med ny Sun Odyssey 440

En af de nominerede både i European Yacht of the Year blandt turbåde er den franske Sun Odyssey 440 med dobbeltror. Båden har et dejligt bredt sidedæk, og der er let adgang til cockpit derfra.

Ottedobbelt dansk mester Mike Rasmussen er vild med L23er

Den buttede L23er fra 1976 lever fint. Vi møder danske mester i klassen, Mike Rasmussen i Lillebælt, hvor han førte hele Palby Fyn Cup. Han sejler tur- og kapsejlads med sin hustru, der er på fordækket.

Tysk sejler faldt over bord ved Ærø og druknede

En sejltur endte fatalt for en tysk gæstesejler, da han lørdag omkom i farvandet omkring Ærø.

Reese Marin får Børsens Gazelle-pris igen - motorbåde sælger

En gazelle er en virksomhed, som i fire regnskabsår har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. Vi taler med Henrik Reese, der mener, at flere ønsker motorbåde.

Oplev Kulturnat og søslag i efterårsferien

Oplev Tøjhusmuseets søslag og teaterforestilling i Københavns Havn i dagene 19.-20. oktober. Kom til Kulturnat og få indblik i Tordenskjolds liv i år 1717, fredag 13. oktober.

Job i sejlsporten - Sailing Event Assistant til VM 2018 søges

Stillingen Sailing Event Assistant til VM 2018 i Aarhus er nu slået op. - Bliv en del af et tæt samarbejde og et inspirerende kontorfællesskab, lokker Sailing Aarhus.

Masnedø Marinecenter genopstår i Vordingborg

Mange ting lukker og slukker i Udkantsdanmark, men maritim shop ved Vordingborg åbner nu med Marianne Hansen i spidsen. Hun er tidligere ansat i butikken.

Danboat-formand: Hanseboot har været værdiløs de sidste år

Det får ikke konsekvenser for bådebranchen, at Hanseboot fra 2018 trækker stikket, mener Jan Hansen fra Danboat. Men Nordship Yachts ved Kolding ærgrer sig.

Chok i bådbranchen: Hanseboot-udstilling i Hamborg lukker

Den store udstilling i Hamborg fik færre og færre besøg og udstillede både. Nu lukker udstillingen, der har kørt siden 1961. Flere danske udstillere er ikke glade for lukningen. Opdateret kl. 10.31.

Hvem er årets sejler 2017?

De otte sejlere, der er med i opløbet om prisen som den bedste sejler i 2017 i verden, er nu fundet. Vendée Globe-vinder, America's Cup-sejlere og rekordholder er blandt de nominerede.