Gå til hoved-indhold

Første Youngster Camp er i Horsens - tilmelding er åben

Horsens er som den første by i rækken af flere, nu klar til at tage i mod Youngsters sidst i april. Sejlklubben og de unge er i fuld gang med planlægningen til læringsmiljøer.

BSI i Haderslev køber Jefa Steering

Stig Jensen, en af grundlæggerne af Jefa Steering, sælger nu firmaet, men han fortsætter som daglig leder. Jefa Steering i Greve startede for 35 år siden.

Anna Munch fra Kaløvig kåret som årets idrætstalent

Ved årets store galla for de aarhusianske idrætsfolk, den 3 februar, blev Kaløvig sejleren Anna Munch kåret som årets talent. Den 19-årige Laser Radial-sejler træner som en prof.

Sveriges største bådmægler rykker over Sundet til Rungsted

Båtagent sætter kurs mod det danske marked. Succesen i hjemlandet gør, at tiden er moden til en dansk afdeling, mener svensk direktør Aron Borg.

Stem nu på din kandidat til Klubudviklingspris 2018

De nominerede til Dansk Sejlunions Klubudviklingspris 2018 er offentliggjort. Prisen uddeles 17. marts på DS-generalforsamling til en som skal hædres for en særlig indsats i sejlsporten.

Morten Brandt nomineret til 'Sailor of the Month'

De populære sejladser, Silverrudder og Vegvisir, har bragt eventskaberen i internationalt fokus. - Jeg er meget stolt og beæret, fortæller tidligere BådNyt-redaktør Brandt til minbaad.dk.

CEO i Quicksilver meldt savnet - båden fundet tom

54-årige Pierre Agnes forsvandt tirsdag. Han var stævnet ud på Atlanterhavet, men kun båden er drevet i land.

J/70 Europamesterskab til København i 2020

Danmarks hurtigst voksende kølbådsklasse, J/70, får i 2020 sit første store internationale mesterskab på hjemmebane med KDY som arrangør i Skovshoved.

Danske Tursejlere vil adskille lovpligtig ansvarsforsikring

Danske Tursejlere nytænker den lovpligtige ansvarsforsikring, og foreslår at adskille den i to forsikringer. Søfartsstyrelsen arbejder på den nye lov.

LiteXP: Når vinden dør - ror du

Denne specielle jolle LiteXP på 180 kilo, vakuumstøbt og kulfiber-forstærket, er en rigtig eventyr- og ekspeditionsbåd. Vi så den på boot, hvor 247.000 besøgte udstillingen.