Gå til hoved-indhold

Luffe Yacht går op i størrelse

Den nye Luffe 58 er specialdesignet på Luffe's værft i Kolding. Båden skal være nem at manøvrere, og der er blandt andet en dæksalon at finde på de knap 18 meter. Båden udstilles 11. og 12. november til åbent hus.

Grand Soleil 34 nomineret til European Yacht of the Year

Lige nu tester BådNyt, som minbaad.dk arbejder for, lige nu i Barcelona, hvor vi tester den italienske Grand Soleil 34, der både er til tur og ræs.

25 knapper på Hallberg-Rassy 44erens instrumentpanel

Magnus Rassy demonstrerer i European Boat of the Year 2018 at der er cirka 25 knapper at trykke på ved instrumentpanelet, da vi tester for BådNyt.

Det koster transporten til vinterhal

Se nu den samlede pris på vinteropbevaring, når transporten medregnes. Minbaad.dk tjekker priserne fra fire vognmænd i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Lin Ea Cenholt modtager olympisk scholarship

10 eliteatleter modtager hver 146.000 kroner i olympisk scholarship for at optimere forberedelserne mod OL i Tokyo 2020. - Det betyder rigtigt meget, fortæller Cenholt.

Kvindesejlads rykker: 41 teams tilmeldt cup i Tyskland

Overraskende mange kvinder vil kapsejle i vores naboland. Ny sejlads havde regnet med 21 besætninger på startlinjen, men ender med det dobbelte.

Omkommet tysk sejler bar ikke redningsvest

I hårdt vejr blev sejleren skyllet over bord og afgik senere ved døden. Den omkomne var samtidig den eneste ombord med sejlerfaring.

Ny Hanse 548 er nomineret til European Yacht of the Year

Det nordtyske værft får nu en model, der placerer sig mellem Hanse 50 og 57 fod. Vi tester den i næste uge for BådNyt i Barcelona. Yacht tester her båden.

 

Spareforslag vil reducere redningshelikoptere fra tre til to

Forlig i Forsvaret betyder, at der skal slankes for at få råd til blandt andet nye kampfly. - Dårlig idé, der i sidste ende kan koste liv, siger pensioneret helikopterpilot til DR.

 

Jeanneau opgraderer med ny Sun Odyssey 440

En af de nominerede både i European Yacht of the Year blandt turbåde er den franske Sun Odyssey 440 med dobbeltror. Båden har et dejligt bredt sidedæk, og der er let adgang til cockpit derfra.