Gå til hoved-indhold

Duelighedsklubben: Sejlerne skal vide mere om sikkerhed

Vidensdeling er fortsat vigtig, mener Duelighedsklubben, der nu fejrer sit 16. år. I 2018 er sikkerhed og viden derfor fortsat i højsædet.

Fulton: En kvart kilometer egeplanker skiftes på værft

Nationalmuseets tremastskonnert, Fulton, får en ordentlig tur på værft. En kvart kilometer egeplanker skiftes, og prisen for værfts-opholdet løber op mod 4 millioner kroner.

Nytårshilsen fra Malene: Minder fra det gode skib

- Jeg er nok ikke den eneste, der bruger de sidste par dage af året med at tænke på året der er gået og minder der er opstået, blogger Malene Wilken om sine nytårsaftener på langfart.

Polsk sejler reddet - kunne ikke kalde hjælp

Med ødelagt kommunikationsudstyr var det svært at tilkalde hjælp for polske Zbigniew Reket. Efter syv måneder til havs er han nu i land.

Formand Markert har en plan for 2018

I marts blev Line Markert udnævnt som den første kvindelige formand i Dansk Sejlunion. Nu forbereder hun sig på det andet år på formandsposten.

Et serviceeftersyn af de maritime kundskaber

Det er nu muligt at kaste sig over flere af Duelighedsklubbens opgaver ganske gratis. Få linket her.

Russisk fragtskib har problemer i Den Engelske Kanal

13 besætningsmedlemmer er endnu ombord på skibet, der kom i problemer tirsdag formiddag. Opdateret: Torsdag er fragtskibet bragt sikkert til Southampton.

Julehilsen: Sejlere er heldige

Selvom vi har travlt med alt muligt, og nogle gange synes der går for lang tid med ikke at være på båden, så har vi oplevet den fantastiske ro der er på vandet, skriver Malene Wilken.

Kapsejlads i modelbåde - efter kapsejladsreglerne

Det behøver ikke tage en masse tid og koste mange penge at sejle. Modelbåden Dragon Force 65 er på flere punkter en tro kopi af en 'rigtig' sejlbåd.

Mr. Luffe fortæller om ny Luffe 58

Vi har været hos Luffe Yachts i Kolding og set til byggeriet af Luffe 58, der bliver med sænkekøl. Chef for værftet siden 1973, Oluf Jørgensen, forklarer om båden.