Gå til hoved-indhold

Oppustelig sejljolle TIWAL 3.2 ny i Danmark

TIWAL 3.2 pakkes i to tasker og tages med i bilen eller på familiebåden. 20 minutter tager det at klargøre jollen, der kan plane under rette vindforhold.

Egå Ungdomshøjskole forbudt at sejle efter SUP-redning

Søfartsstyrelsen har forbudt Egå Ungdomshøjskole at sejle ud med eleverne, før skolen har forbedret sine sikkerhedsprocedurer før sejladsen.

Kan du bestå duelighedsprøven - tag testen her

For at sejlerskoleelever kan kontrollere om det kvalitative niveau af deres sejlerskole stiller Duelighedsklubben nu en test til rådighed. Kan du bestå?

 

SUP-surfere i Egå var uden redningsvest i hård fralandsvind

11 elever fra Egå Ungdoms-Højskole måtte tirsdag reddes på land i en større redningsaktion med to helikoptere og flere redningsbåde.

Sejlsportscenteret er cirka halvvejs

Trods indvendigt placerede vinduespartier, flere skæve vinkler og gammelt byggemateriale i jorden holder det internationale sejlsportscenter i Aarhus tidsplanen.

Udsatte konfirmander får anderledes oplevelse på vandet

Sejleren Peter Bojesen tager, sammen med Boatflex og Børnesagen, konfirmander på sejltur i København. Næste år skal endnu flere bådejere og konfirmander inddrages.

Oceans of Hope vil starte nyt sejlcenter

Organisationen bag jordomsejleren Oceans of Hope vil nu starte sejlcenter for sygdomsramte. Hør mere om jordomsejlingen og sejlcenteret lørdag 10. juni i Skovshoved.

Forlist historisk skib på ny jomfrutur

Da det historiske træskib "Skibet" i 2014 endte på bunden af Spodsbjerg Havn, kunne såvel båd som menneskeliv været gået tabt. Efter en renovering for 1,4 mio. kr. er "Skibet" og besætning nu atter på rette kurs.

Skærpede krav til censorer gennem Dansk Sejlunion

Kommende censorer i DS skal bl.a. operere på tværs af flere udbydere, hvilket skal sikre en rimelig bedømmelse af kursisterne. Det er nu muligt at søge om at blive censor gennem unionen.

Signe: Lykken er at have en gummibåd

Vi måtte desværre sige farvel til vores røde gummibåd. Henrik forsøgte ellers at lappe den, men til sidst var det som om, den bare udåndede, fortæller Signe Storr fra Bahamas.