Gå til hoved-indhold
Til venstre står Stig Frandsen, mens maleren Ingo Griem står til højre. Begge sejler OK-jolle i Kaløvig. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Til venstre står Stig Frandsen, mens maleren Ingo Griem står til højre. Begge sejler OK-jolle i Kaløvig. Foto: Troels Lykke

OK-sejler Ingo maler lystbåde - pris efter kvadratmeter

Siden 2012 har 69-årige Ingo Griem sejlet OK-jolle, men han maler også lystbåde. Fx denne OK-jolle til klubkammeraten Stig Frandsen fra Kaløvig. Vi mødte maleren.

Af Troels Lykke |

Sejlere vil gerne have malerier af deres både, tit hellere end deres partnere, lyder det ofte i sjov på havnen.

Forsikringsmanden Stig Frandsen er i hvert fald stærkt tilfreds med maleri af sin OK-jolle, fortæller han, da vi møder ham nord for Aarhus. Han har netop købt en ny OK-jolle hos Strandberg Marine på Sjælland. 

- Klassen lever stærkt, især i Horsens, Middelfart, Svendborg, Herslev Strand og i Hellerup, forklarer Stig Frandsen, der kan samle 4-5 OK-joller på en god dag i Kaløvig, når også sejlere fra Ebeltoft møder op.

Tidligere flymekaniker hos Lufthansa

En af dem der tit møder op er den abstrakte kunstmaler Ingo Griem, der er fra Tyskland, men har boet i Danmark siden 1973. 

Oprindeligt er Ingo flymekaniker fra Lufthansa i Hamborg, men har siden steget i graderne hos Lufthansa, hvor han var marketingchef en overgang, det blev også til chefjobs hos SAS og Sterling. I dag er han pensionist, og har nu mere tid til at udstille og male.

Maler lystbåde og abstrakt 

Vi mødte ham hos GF Forsikring i Skejby Centeret, hvor han udstiller malerier.

- Jeg har malet akryl på lærred i omkring 30 år, jeg er autodidakt maler, jeg maler ofte abstrakt, men også lystbåde, fx Folkebåde og OK-joller har jeg malet, siger Ingo Griem til minbaad.dk.

Prisen for malerier vil han ikke ud med, men han afregner per kvadratmeter.

Du kan kontakte Ingo på griem@os.dk

Her ses Stig Frandsens OK-jolle, DEN 15.

Billederne hænger hos GF Forsikring i Skejby Centeret. OK-jollen er ikke udstillet. 

content-loader
content-loader
content-loader