Gå til hoved-indhold

Dansk Sejlunion godkendt som udbyder af fritidssejlerprøver

Søfartsstyrelsen har fra 1. september bemyndiget DS til at udstede duelighedsbeviser og speedbådskørekort. - Vi ønsker at udvikle uddannelserne markant, fastslår Steen Wintlev fra unionen.

Læserbrev: Endelig godt nyt fra sejleruddannelserne

Danmarks Fritidssejler Union kan nu udstede prøvebeviser til speedbåds- og duelighedsprøver. En god nyhed, mener Benjamin Kristensen fra Duelighedsklubben.

Oure og Oceans of Hope-samarbejdet kulminerer 10. juni

Der bliver fest på havnen i Skovshoved, når jordomsejleren Oceans of Hope og Skolerne i Oure 10. juni arrangerer hyggelig dag for hele familien. Gå bl.a. ombord på Oceans of Hope.

Udførlig grafik om sikkerhed til søs

Få gode råd til MOB-situationer, den rette påklædning, planlægning og meget mere i ny grafik, der har syn for detaljerne.

Prøvesejlads i Neustadt til ancora udstilling

Henrik Reese fra Reese Marin og Thomas Dan Hougaard melder om fin stemning på den nordtyske udstilling, der slutter i morgen søndag. 150 både udstilles.

Dansk Sejlunion: Positivt at vandscootere får eget kørekort

Med nye, skærpede regler vil vandscootere ikke længere være omfattet af speedbådskørekortet. Dansk Sejlunion bakker op.

Flydende bådudstilling ancora boat show på fredag - 150 både

Tysklands største flydende bådudstilling, ancora boat show, starter fredag 26. maj og slutter 28. Danske udstillere er med igen i Neustadt. Gratis adgang og nu med maritimt loppemarked.

Drone tjekker A ud

Få et close up på verdens største sejlbåd A på 142,8 meter. Båden ejes af russeren Andrey Melnichenko.

Jurist: Vandscooter-sejlads er et dansk valg

At Danmark generelt tillader sejlads med vandscootere uden for specifikke områder, er et dansk valg og har intet at gøre med EU-retten, siger jurist i Politiken.

Vandscooter-sejler sigtes for første gang i Aarhus

Østjyllands Politi har sat foden ned og gik målrettet efter en lovovertrædende vandscooterfører, der kan sigtes og få op til otte års fængsel.