Gå til hoved-indhold

700.000 ser på sejlskibe

Hvert fjerde år samler Brest i Bretagne mere end 700.000 betalende gæster med traditionelle sejlskibe som centrum. Søren Stidsholt Nielsen var i Frankrig.

Ny Frost 38 i kulfiber vejer kun 3600 kilo - nye fotos

Jakob Frost, medejer af Tuco Yacht Værft i Faaborg, har bygget en Frost 38 til sig selv i 40 års gave. - Du finder ikke et stykke træ eller glasfiber om bord, siger han til minbaad.dk.

Tusindevis af tv-fans tog imod Havana med stjernestaus

For første gang i tre år fortøjrede familien Beha Erichsen deres Jeanneau 53, Havana, ved Toldboden og gjorde atter stor PR for sejlads. Se Mogens Hansens galleri.

Niels Jeppesen giver rundvisning på ny X6

CEO og designer for X-Yachts, Niels Jeppesen, giver her en rundvisning til minbaad.dk på den nye X6er. Båden til 22 mio. kr. er i Haderslev, klar til kunden.

Goldman Sachs køber Navico med Simrad, Lowrance og B&G

Navico Holding A/S med 1500 ansatte er købt af Goldman Sachs Merchant Banking Division og Altor Fund IV.

Sejl på Sardinien i laguneblåt farvand i Seascape 24

Det gjorde Per Cederberg, der undgik dansk sommerregn. Han har netop hentet ny Seascape 24 hjem til Aabenraa. Se den på Egås flydende udstilling fra 19. til 21. august.

Skonnerter, galeaser, jagter og en slup Fyn Rundt

I år sejler 37 store flotte sejlskibe rundt om Fyn på den venskabelige kapsejlads ”Fyn Rundt for Bevaringsværdige Sejlskibe”. Start i Nyborg 25. juli.

Go' røv på Ærø

Agterparti i fuld skala pryder facaden på Marstals udvidede søfartsmuseum.

Kom om bord på klassiske både i Svendborg

Hovedparten af bådene er bygget fra 1930’erne til -50’erne. Også i datiden har Danmark et stort ry i udlandet for sejlads og konstruktion. Åben Båd fra 14. juli.

Fremmed fugl landet i Danmark

Da Søren Peder Jensen var på tur i Årø Sund i sin Albin Vega så så han denne ældre, smukke båd med dansk. Kender du bådtypen og hvor skal den hen? Den sejlede nordpå.