Gå til hoved-indhold

Se både fra Nordship og Faurby under opbygning i weekenden

Nordship og Faurby åbner værfts-dørene og byder nysgerrige indenfor. Se helt nye og brugte modeller samt både, der endnu ikke er klar til at forlade hallen.

Sådan dyrker du fitness på båden

Du kan faktisk røre dig om bord, ikke mindst hvis sejlbåden er stor, men måske er der alligevel fitnesstips at hente i video.

Verdens største sejlskib går gennem Øresund

Russisk rigmand har fået bygget en yacht på hele 144 meter, og nu står den til søs. Turen starter med at gå forbi Danmark i dag.

Få et indblik i sejlerlivet på Oure Efterskole

Tre skemalagte træningspas og frivillig træning. Et efterskoleophold på Oure byder på masser af timer på vandet og undervisning efter niveau.

Michael Floor går fra Bavaria til Beneteau-salg

Tidligere direktør fra Floor/Lund Marine, Michael Floor, er atter back in business i bådbranchen.

Måske Danmarks billigste LM 27 til salg på mitbaadmarked.dk

Endnu en læser reklamerer gratis. Funktionsdygtig og sejlklar LM 27 fra Bork Havn sælges efter forbedringer de seneste år, bl.a. er fald ført til cockpit.

Sygdomsramt Troels Kløvedal hædret med ærespris

Søfareren og eventyreren fra Djursland blev lørdag hyldet med stående bifald og modtog en ærespris af tv-branchen. Familien Beha Erichsen modtog Seerprisen.

 

 

 

 

 

 

242.000 fra 70 lande besøgte boot-show

CEO fra boot, Werner Matthias Dornscheidt, siger efter udstilling: - boot er i god form.

Efter bådbrande i Rudkøbing: Sod trænger ind overalt

15 både blev ramt. Flere havde ikke kaskoforsikret deres brændte både i Rudkøbing. - Det er et spørgsmål om hvad der giver mening af reparere, siger Pantaenius til fyens.dk

Hallberg-Rassy-boss gør bådene bredere agter

Hallberg-Rassy er ikke blandt de billigste både. Den nye Hallberg-Rassy 44 koster fra 4,5 mio. kr. - Den nye 44er er mere moderne, siger Magnus Rassy til BådNyt og minbaad.dk på Boot.