Gå til hoved-indhold

Ikke krav til speedbådsbeviset fra Søfartsstyrelsen

Jeg læser på minbaad.dk at "Søfartsstyrelsen skærper krav til speedbådsbeviset". Det er faktuelt forkert, skriver formanden for duelighed.dk, Benjamin Kristensen, der slås mod 'afrikanske kørekort'.

Søfartsstyrelsen skærper krav til Speedbådskørekortet

Skrappere og mere ensartede krav til censorerne samt længere eksamination træder snart i kraft. - Det vil forhåbentligt skabe mere seriøsitet blandt kursisterne, håber Martin Clemmensen fra Watergames.

DMI: Svært med forårsklargøring de næste fire uger

Vinterlige temperaturer med ned til 5-10 graders frost om natten – dog også flotte dage, forklarer ekspert i langtidsprognoser, Martin Lindberg.

Ny ambassade skal lokke sjællændere på ø-ferie

Rederiet Færgen åbner pop-up ø-ambassade i hovedstaden. Initiativet skal udbrede kendskabet til events på de danske øer blandt sjællænderne.

Tom jolle med kørende påhængsmotor opgivet

Københavns Politi har nu indstillet eftersøgningen af en formodet mand i vandet ved Langelinie i København. Det bekræfter Københavns Politi til BT.dk.

Ny finsk Targa 30 på vej til Danmark

Reese Marin forventer at udstille ny solid Targa 30 under bådudstilling i Fredericia i 2017. Targa er kendt for robusthed og gode sejlegenskaber.

6 månders fængsel for tyveri af påhængsmotorer

Syd- og Sønderjyllands Politi fik god respons fra Baadmagasinet.dk og Minbaad.dks læsere, som bidrog til en hurtigere opklaring af sagerne. Litauer skal nu halvt år bag tremmer.

Lær om radarer hos Furuno på én aften

Furuno holder i marts atter radarkursus for lystsejlere med begrænsede eller få forkundskaber i radarteknologi. Der vil også være gennemgang af AIS og fx elektroniske søkort.

Bøje: Niels Jeppesen – fra outsider til … (1)

Vi har en 78 fods X8 på tegnebrættet og forhandler med to potentielle kunder. Det ville være spændende en dag at komme op i Super Yacht ligaen, fortæller Niels Jeppesen fra X-yachts i samtale med Bøje.

Dansk 5.5 meter klar ultimo marts

Bådebygger Jørgen Jensen og designer Johan Joensen har travlt. De skal gøre Jesper Banks NewNordic 5.5 meter klar til VM i Skovshoved. Skroget er færdigt og båden får dæk på i den her uge.