Gå til hoved-indhold

Stormen kommer nærmere - se billeder fra Vestkysten

Det trækker op til storm. 'Urd' har nu givet vindstød af orkanstyrke ved Horns Rev. Risiko for stormflod på Nordsjælland.

Kattegat får vindstød af orkanstyrke

Når stormen 'Urd' rammer Danmark sent 2. juledag bliver det med vindstød af orkanstyrke, fortæller TV 2 Vejret. Roskilde Fjord vil gå 1,66 meter over daglig vande.

Boat Show: Tre kvinder på scenen

OL-bronzevinder, modig eventyrer og familie på langfart er blandt trækplastrene på scenen under Fredericia BOAT SHOW 2017 i februar og marts.

Aarhus-designer: Både skal være lette men stabile

- Hvis du har stabiliteten og ikke krænger for hurtigt, så får du mere fart ud af båden, forklarer Jan Pedersen fra Design Big, der har tegnet Frost 38.

Jule-orkan truer Danmark

Orkan år en langvarig storm i juledagene rammer Danmark, kan det blive med vindstød af orkanstyrke. Se animation fra TV2.

 

Danske skippere eftertragtede i det internationale sejlermiljø

Otte nye Pro-Skippere er efter 20 uger på Oure klar til at arbejde som professionelle sejlere. Som andre danske skippere er de vellidte i Yachting-industrien.

Julegaveidé: Ny bog om vejret til søs

Bliv klogere på havets vejrfænomener. Illustrationer og fotos med tilhørende forklaringer hjælper på vej. Mette Hundahl, lektor på Marstal Navigationsskole, har skrevet 'Vejret på vandet'.

Lær Stand Up Paddle på 90 sekunder

Sejlere bruger mere og mere SUP. Casper Steinfath, tredobbelt verdensmester i Stand Up Paddle, deler viden ud på DR med tre råd.

Rundvisning på ny Dufour 412 med solseng i cockpit

Båden til to mio. kr., fuldt udstyret, har en del af plads og naturligt lys og solseng i cockpit. Helt agter kan der grilles. Dufour-importør Martin Rasmussen giver rundvisning i Cannes.

Natlig redning i Aarhus Bugt med raketbåren kasteline

​Marinehjemmeværnet fra Aarhus reddede natten til tirsdag tre personer af grunden i Aarhus Bugt.