Gå til hoved-indhold

Uheldig Bianca 111-sejler drev på land ved Nivå

På vej fra Nivå til Rungsted for motor, gik det galt for sejler Christian Hoffmann, der fik noget i skruen i denne uge, derefter drev båden i land, da ankerline knækkede.

DS: Er der kurs mod en stille revolution?

I forbindelse med større undersøgelse åbner DS nu debat om, hvorvidt klubber og sejlerkultur er vidne til en fornyelse ’fra neden’. Læs oplæg til klubkonferencen 2015 her.

Cold Hawaii inviteret til bal hos Kongehuset

Eventmanager Robert Sand har fået en royal high five og skal til bal på slottet. Han er stolt over, at Kongehuset har fået øje på den positive udvikling langs vestkysten i Thy.

Nimbus 230 Nova R stjålet fra Langelinje Havn

Flere stak i lørdags af med den svenske bådtype, en mand var i arbejdstøj og de blev set sejle mod Lynetteløbet. Hjælp gerne med at finde tyven.

DS: Sejlerskole vigtig for nye voksne sejlere

Det er ofte via sejlerskolen, at nye sejlere kommer godt i gang med sejlads, forklarer Dansk Sejlunion forud for RYA’s oplæg på klubkonferencen 20.-21. november i Vingsted.

Contender: Træningslejr næsten uden vind

Da Contender-feltet ankom til Skovshoved Sejlklub, som var hjemsted for træningslejren 2015, var det ikke efterårsvejr, der mødte os. Derimod varme og absolut ingen vind, fortæller sejler Jon Møgelhøj.

Indstil kandidater til TORM Prisen 2016

Prisen hædrer hvert år en frivillig leder eller sejlklub, der har gjort en særlig indsats i sejlsporten. Alle medlemmer samt frivillige i Dansk Sejlunion kan nu indstille kandidater.

Politiker: Unge har godt af forpligtende foreningsliv

Flere yngre sejlere vil deltage i lokalt bestyrelsesarbejde, men har svært ved at komme i gang. Dansk Sejlunion interviewer her tidligere folketingspolitiker før klubkonferencen 20.-21. november.

18 forbedringer på Hallberg-Rassy 40 Mk II

Ny Hallberg-Rassy 40 Mk II vises frem på Hanseboot i Hamborg fra 31. oktober til 8. november. Vi remser her forbedringerne op (på svensk).

 

Strøm og lys på bådebroer fungerer ikke optimalt

- Efter research på mange marinaer så vi, at langt størstedelen havde en utrolig dårlig dækning af lys på broerne og strøm til bådene, siger Peter Poulsen, der nu er på banen med Zunshine.