Gå til hoved-indhold

Tiden knap i Cold Hawaii - Vesterhavet for blidt

Timeglasset begynder at løbe ud i Klitmøller med forkert vindretning. Med kun to stævnedage tilbage er surferne endnu ikke kommet på vandet. Vejrprognoser lover dog bølger i dag og fredag.

Sejlerbixen opkøber endnu en hal

Sejlerbixen fra Struer råder nu over 3 haller til opbevaring af både. Derudover tilbydes reparationer, klargøring samt salg af udstyr.

Sejler død af hvepsestik på Storebælt

En 61-årig mand, der var allergisk over for hvepse, mistede mandag livet, da han blev stukket i sin båd på Storebælt og ikke havde modgift med sig.

Handicappet om sejlads: Man kan deltage på lige fod med andre

Når man ikke kan bevæge sig frit, betyder det meget at få fornemmelsen af, at man kan beherske noget, hvor man får vind i håret, bruger sine kræfter og bliver udfordret på sin balance, siger Iben Skydt.

SOS fra Kenneth Danielsen: Giv mig kraftig blæst fra sydvest

Vindprognosen for Klitmøller ser fremragende ud for den 6. udgave af KIA Cold Hawaii PWA World Cup i bølgewindsurfing. Det giver håb for savnet dansk succes.

Søholm Yachtservice køber mastekran til 1,2 mio. kr.

Master skal behandles ordentligt, når de skal af og på en båd, fortæller Mads Søholm. Den nye Mintou mastekran kan løfte master op til 30 meter. Minbaad.dk var i Sønderjylland.

På kant med Helgenæs - udstilling på Mols

Marine-kunstmaler Ken Zier udstiller i Fuglsøcentret i efterårsferien med en række portrætter af havet omkring Helgenæs.

Stig Westergaard sælger sin Azuree 33

Tidligere jordomsejler og OL-sejler, Stig Westergaard fra Frederiksberg, har været med til at udvikle Azuree 33. Nu sælger han båden. Se prisen.

SeaScape 18 og 27 kan prøves i Svendborg

Silverrudders løbsvinder og første kølbåd i mål i 2014, en SeaScape 27, kan prøves denne weekend, ugen før solosejladsen.

Gæt en båd i Schweiz

Minbaad.dk er til Star-sejlads tæt på Geneve. Vi faldt over denne ret lækre sag. Kender du den?