Gå til hoved-indhold

Ny hurtig svensk Arcona 465 i kulfiber

- I fire m/sek. er Arcona 465 målt til at sejle 7,4 knob, men den vejer også et ton mindre end den tidligere Arcona 46, siger importør Skovgaard-Mortensen.

Troels Kløvedal kan opleves hos Dansk Marine Center

Hør globetrotter, sejler og forfatter Troels Kløvedal hos Dansk Marine Centers åbent-hus, søndag 25. oktober i Risskov, Aarhus. 100 pladser er allerede reserveret. Åbent hus starter dagen før.

Lukning af tre klapbroer bør ske uden for sejlsæsonen

Midlertidige brolukninger i Frederikssund, Guldborgsund og i Limfjorden kan genere sejlerne. Brolukninger skal derfor ske uden for sejlsæson, mener Dansk Sejlunion.

Pristjek: Billigste vinteropbevaring af 30 fods sejlbåd

Sæsonen synger på sidste vers, og båden skal nu snart finde sit vinterhi. Ønsker du opbevaring hos professionelle, kan prisen dog hurtigt løbe op. Minbaad.dk har tjekket 4 firmaer.

Bianca 111 blev til vrag - køl knækkede af i bjærgning

- Så er det slut. Bjærgning af min Bianca er nu blevet til bjærgning af vrag, fortæller bådejer Christian Hoffmann fra Nivå Lystbådehavn.

Gråsten Sejlklub ekskluderet fra DS

Dansk Sejlunions bestyrelse har besluttet at ekskludere Gråsten Sejlklub som medlem af Dansk Sejlunion. Eksklusionen har virkning fra den 9. oktober 2015.

Uheldig Bianca 111-sejler drev på land ved Nivå

På vej fra Nivå til Rungsted for motor, gik det galt for sejler Christian Hoffmann, der fik noget i skruen i denne uge, derefter drev båden i land, da ankerline knækkede.

DS: Er der kurs mod en stille revolution?

I forbindelse med større undersøgelse åbner DS nu debat om, hvorvidt klubber og sejlerkultur er vidne til en fornyelse ’fra neden’. Læs oplæg til klubkonferencen 2015 her.

Cold Hawaii inviteret til bal hos Kongehuset

Eventmanager Robert Sand har fået en royal high five og skal til bal på slottet. Han er stolt over, at Kongehuset har fået øje på den positive udvikling langs vestkysten i Thy.

Nimbus 230 Nova R stjålet fra Langelinje Havn

Flere stak i lørdags af med den svenske bådtype, en mand var i arbejdstøj og de blev set sejle mod Lynetteløbet. Hjælp gerne med at finde tyven.