Gå til hoved-indhold

ShipShape fortæller om vinder af Boat of the Year Cranchi 43 Eco Trawler

I European Powerboat of the Year 2015 i op til 45 fod vandt Cranchi 43 Eco Trawler. På fem minutter giver Martin Rasmussen fra ShipShape her en rundvisning til minbaad.dk på Boot.

Ny X6 er en hybrid mellem X-Yachts Xc og Xp-både

Vi er på Boot og møder X-Yachts chefdesigner, Niels Jeppesen, som i et kort video-interview fortæller om den nye X6 til 20 mio. kroner og om forskellen på dyre og billige både.

Det er varmt nok at bo i en Spækhugger hele vinteren

Sådan siger den 49-årige Jørgen Bo Sørensen, vi mødte forleden i Aarhus Sejlklub, der er hans varmestue. - Det vigtigste er en affugter, siger Spækhugger-sejleren.

Ny norsk Marex 375 vises frem på Boot i Düsseldorf

Der blev et stort tilløbsstykke i går da Marex "flagskibet" Marex 375 blev afsløret for indbudte og besøgende i Düsseldorf, fortæller Henrik Reese fra Reese Marin.

Spækhugger D1 fundet i dødsbo - renoveres og føres tilbage til 1969

Spækhugger Klubben har modtaget den originale, men medtagne D1. 15 år uden presenning under et æbletræ har sat sine spor. Båd var fyldt med vand, fortæller Aarhus-sejlere.

Windy 39 Camira vinder 2015 Motor Boat Award i London

Den norske båd vandt Motor Boat Award i London i kategorien Sportscruisers op til 45 fod, fortæller importør Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg. Se den på Boot fra i morgen.

Boot: Europas største bådudstilling starter på lørdag

Over 1.650 udstillere fra mere end 60 lande inviterer fra lørdag 17. januar på en rejse til alle verdens markeder for både, yachter, maritimt udstyr og serviceydelser i Düsseldorf.

Ny redningsbåd i kulfiber fra Tuco på vej

Tuco Marine Group fra Faaborg lancerer ny ProZero 7,5 meter hurtiggående redningsbåd en Fast Rescue Craft - FRC, som en del af værftets serie af professionelle fartøjer.

Lyngby Radio videreføres af Forsvaret

Når den rolige røst fra Søens Skytsengle ved Lyngby Radio kalder ud til skibsfarten i danske farvande, har den fra i år fået Forsvaret som arbejdsgiver.

Sejlbåde sænket af storm i Norge

To både ligger nu på 30 meter vand efter at den norske storm Nina gik til angreb i Askvik havn i lørdags.