Gå til hoved-indhold

Test i Skagen gav salg af to Marex 375

- Vi syntes at båden skulle prøves i et havområde hvor vi var sikre på at få bølger og strøm, samt en pakket havn at lægge til og fra i, siger Henrik Reese om godt nyt i bådbranchen.

ShipShape sælger nu Dufour-både

ShipShape i Rungsted forhandler fremover Dufour sejlbåde og Rhea motorbåde, begge fra La Rochelle i Frankrig.

Off pist sejlads i en Kragerøjolle

Nyd modig tur i Norges klipper.

Kendt direktør i branchen sælger autocampere på Ishøjs flydende

Michael Floor, der før solgte Bavaria-både, er nu ansat hos DanCamper i Horsens. Firmaet viser to autocampere frem på Ishøjs flydende bådmesse på fredag. Flere autocampere ses på havnene.

Hvem savner denne Zodiac gummibåd?

En RIB er drevet i land på Solrød Strand. Kender du ejeren, spørger OK-sejler Frank Visler, der ønsker at folk deler budskabet på facebook.

Unge til søs: Fire måneder uden mobil

Udholdenhed, ansvar og fællesskab er noget af det, de unge tager med fra havet. Fyens.dk har talt med tre fynske Georg Stage-elever, der afmønstrer i næste uge.

Kvinders stemmeret i 100 år fejres med matchrace

De århusianske kvindenetværk, bl.a. Women in Business, Kvindepolitisk Forum og ErhvervsKvinder markerer 100-året for kvinders stemmeret med Matchrace på Aarhusbugten

Prøv SUP og windsurfing under Sejlsportsligaen

I morgen fredag åbner årets udgave af Faaborg Outdoor Event, hvor Sejlsportsligaen også stævner ud. Weekenden vil ud over sejlsport også være med en række aktiviteter for familien.

DMI placerer ny supercomputer på Island

Fra 2016 skal supercomputer lave vejrberegningerne på DMI. Maskinen kommer fra den amerikanske producent Cray, og den placeres overraskende på Island.

Årøsund Bådebyggeri: Glasfiber og træ går hånd i hånd

På bådebyggeriet ved Haderslev holdes gammelt håndværk i live og forenes med den nutidige bådebygning. Besøg værftet til Åbent Hus 4. september.