Gå til hoved-indhold

Tempo Bådsalg viser Sun Odessey 349 frem på flydende udstilling

For mange sejlere og bådfolk slutter sæsonen med et besøg på bådudstillingen i Ishøj Havn til august. - Her kan du i dette element se de nye både og udstyr, siger Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg.

40 fods sejlbåd brændt ned efter gasudslip

En ejer af en Freedom 40 overlevede brand i Hirsholmene i Kattegat. Han blev dårlig pga. gasudslippet og gik op på dækket. Det redder ham, for sekunder senere efter opstår en eksplosionsbrand.

Søflyver i København og Aarhus skal vige for sejlbåd

Søflyvet er underlagt søvejsreglerne, og kan ikke pådrage skibstrafik en vigepligt. Søflyveren skal starte og lande i et sikkerhedsområde, som ligger udfor Trekroner. Tilladelse gælder til 2018.

MotorGuide Xi5 giver lystfiskeren motor- og styrekontrol

Ny elektrisk og trådløs trollingmotor fungerer som autopilot.

 

90 procent standpladser solgt til bådmessen på Ishøj Havn

Danboat og Tempo Huset er næsten i mål med planlægningen og udlejningen af standpladser til bådudstillingen på Ishøj Havn fra 28. til den 30. august. Kæmpe bannere placeres nu i Københavnsområdet.

Bavaria 42 Cruiser stjålet i Juelsminde - dusør 10.000 euro

Allan Elgaard ejer en Bavaria 42 Cruiser, Sofie, fra 2007. Men 4. juni blev den stjålet i Juelsminde Havn. Nu spørger han sejlere om hjælp.

Tysklands største flydende bådudstilling er et hit

Minbaad.dk har været på Ancora Boat Show i Neustadt, to timers kørsel fra Padborg. Vi mødte både, der aldrig bliver udstillet i Danmark. 16.000 besøgte messen.

Oure køber to nye J/70ere

Når Skolerne i Oure stævner ud til sommer bliver det nu også i to J/70’ere, der i 2013 vandt prisen som årets sejlbåd. Bådtypen bruges i forvejen i Sejlsportsligaen.

Reese Marin udstiller på tyske Ancora Boatshow

Reese Marin udstiller for 5. gang på nordens største flyende bådudstilling Hanseboot Ancora InWater Boatshow i Neustadt i Nordtyskland. Udstillingen starter på fredag.

Høgh-Christensen fortæller om privat bådudlejning Boatflex

Lej en båd gennem Boatflex, fortæller OL-sølvvinderen, der er medejer af Boatflex, et slags Airbnb, hvor private lejer deres båd ud