Gå til hoved-indhold

Tysklands største flydende bådudstilling er et hit

Minbaad.dk har været på Ancora Boat Show i Neustadt, to timers kørsel fra Padborg. Vi mødte både, der aldrig bliver udstillet i Danmark. 16.000 besøgte messen.

Oure køber to nye J/70ere

Når Skolerne i Oure stævner ud til sommer bliver det nu også i to J/70’ere, der i 2013 vandt prisen som årets sejlbåd. Bådtypen bruges i forvejen i Sejlsportsligaen.

Reese Marin udstiller på tyske Ancora Boatshow

Reese Marin udstiller for 5. gang på nordens største flyende bådudstilling Hanseboot Ancora InWater Boatshow i Neustadt i Nordtyskland. Udstillingen starter på fredag.

Høgh-Christensen fortæller om privat bådudlejning Boatflex

Lej en båd gennem Boatflex, fortæller OL-sølvvinderen, der er medejer af Boatflex, et slags Airbnb, hvor private lejer deres båd ud

Mød sejlere fra Oceans of Hope i Hundige havn

Danskere, der har deltaget i verdens første jordomsejling med en aktiv besætning med multipel sklerose, besøger Sejlklubben Køge Bugt i Hundige den 27. maj. Den 67 fods båd er i Sydney.

Sådan undgår du søsyge

Svimmelhed, kvalme, svedture og opkast er nogle af de mest almindelige symptomer på søsyge og kan ødelægge enhver sejltur eller ferie.

Impala 30: Gammel dansk holder

Steen Hillebrecht fra Vallensbæk købte for to år siden en Impala 30. Læs hvorfor en båd fra 1979 kan skabe så meget sejlglæde. Den funktionelle dansker blev bygget af designer Bjørn Jensen.

Malene: Fra ØV til ekstase

Det var ikke klargøring af båd, der stod øverst på listen over mulige gøremål da jeg slog øjnene op Kristi himmelfartsmorgen, blogger Malene Wilken fra Holbæk.

 

Møder dræberhval på SUP - se nervepirrende optagelse

27-årige kiwi Luke Reilly stod på sit SUP-board ved Kuaotunu i New Zealand, da en dræberhval tjekkede ham ud i fem minutter. - Jeg var nervøs og tænkte hvad víl den her fyr gøre, siger han.

Danskledet ekspedition kæmper mod plastic i havet

Fem store plastiksupper i verdenshavene udgør et areal på størrelse med hele Afrikas kontinent. Se DR-indslag fra Bermuda med sejler Henrik Beha Pedersen fra Plastic Change.