Gå til hoved-indhold

AFI Marine i Aarhus på vej til at lukke

Bådudstyrsbutikken har et lejemål, der udløber i år og ejeren Hans Jensen havde håbet på at kommunen ville tilbyde en ny placering til AFI Marine.

North Sails styrker salget med Kristian ”Kvid” Sørensen

North Sails vil være endnu bedre til at servicere kunder i hele Danmark og har derfor ansat Kristian ”Kvid” Sørensen som salgskonsulent på North Sails kontoret i Allerød.

Sejlere skal da bo i en husbåd

En husbåd er en flydende indretning, der bruges som bygning. Noget for en sejler? Her er en mini-guide til køb af husbåd.

Tunet Granada 23: Truet af osmose - bundmaling fjernet

Jacques Filtenborg fortæller igen om forvandlingen af sin fars Granada 23 ”Family”, til ”tour sport” i Frederikssund. Familien frygtede osmose og fjernede over 15 lag maling.

Værste speedbåde-styrt i 2014

Mere end 352.000 har set de spektakulære styrt i speedbåde, nogle sejler på klipper, nogle ind i hinanden og nogle vælter bare bagover af sig selv. Vildt.

Slank NewNordic 5.5 meter bygges i Danmark

- 5.5 meter bygger vi som cold-moldet mahogni eller glasfiber med abachikerne, fortæller designer Johan Joensen. Båd skal sejle VM på Øresund i 2016. 5.5 m blev oprindeligt skabt til OL i 1952.

Find en sejlerkæreste på Pensionistdating.dk

Find sejlere der er tossede med både. Nyt socialt netværk, Pensionistdating.dk, henvender sig til pensionister, der søger alt fra kærligheden til venner og bekendtskaber.

Ville du købe en brugt H-båd over en telefon?

Det er netop hvad minbaad.dks redaktør har gjort i Norge, efter at have overført 51.000 danske kroner. Båden bliver hentet 26. april, hvis den altså findes... læs blog.

Det var i en Pearson Alberg 35 som amerikaner drev 66 dage i

Den uerfarne sejler Louis Jordan sejlede 23. januar fra Bucksport Plantation Marina i Conway, South Carolina i USA. To dage senere knækkede masten, mens han sov. Bliv lidt klogere på historien.

Drev rundt i 66 dage - levede af regnvand og fisk

Amerikaner blev torsdag reddet i land efter mere end to måneder på åbent hav. Louis Jordan blev fundet siddende på sin båd, der lå med bunden i vejret.