Gå til hoved-indhold

Sejlbåd mister kontrol og sejler ind i færge

Der gik et gys gennem passagererne på Manly Ferry i Sydney Harbour, da en tilsyneladende uerfaren sejler lavede en T-bone på færgen.

Skal du med på SUP-bølgen?

Fra i dag og indtil på søndag er det igen muligt at prøve Stand Up Paddle i boat shows 160 kvm bassin i Fredericia.

Tunet Granada 23: Fra tur til kapsejlads

17-årige Jacques Filtenborg fortæller her om forvandlingen af sin fars Granada 23 ”Family”, til en Granada 23 ”tour sport” i Frederikssund. Her er første blog.

Flere på bådudstilling i første halvleg end i 2013 - se galleri

15.093 besøgte den første af de to Boat Show-weekender i MESSE C Fredericia. Dermed er besøgstallet små 700 højere end for to år siden. Omsætning 50 % højere hos forhandler.

Mads Blærerøv om sejlere: I virkeligheden er vi idioter

Det er dyrt, det regner og vi har en kort sæson, siger IMX 40-sejleren Mads Blærerøv Christensen til minbaad.dk. Se tre minutter med meningsdanneren.

Bliv journalist på minbaad.dk og minmotorbaad.dk

Jobannonce: Kan du sejle og skrive er vi interesseret i dig. To studenterjobs tilbydes. Opdateret 3. marts 15. Send ikke flere ansøgninger nu. Rigtigt mange har sendt.

HF Industri & Marine fortæller om epoxy, glasfiber og lim

Et af de specielle indslag på Boat Show står HF Industri & Marine for, når udstillingen åbner i dag fredag kl. 12 i Fredericia. Se video med epoxy West System.

Brancheformand: Det går bedre dog uden jubel

Formand for Danboat, Jan Hansen siger at sejlere har positive forventninger til boat show efter to års udstillingspause. Bådforhandlere er glade for MS Bådfinans. Se ny video fra udstillingen.

Tre Hanse-både vises frem i Fredericia

Den største båd, der vises på boat show, fra det tyske værft, er Hanse 415, hvor importør Morten Nielsen fra Dragør lover stressfri sejlads på båden.

Ny mand hos AFI Marine i Aarhus

AFI Marine A/S har ansat Peter Lisborg, et kendt ansigt i branchen i det østjyske.