Gå til hoved-indhold

X-Yachts udvider deres service team - er du deres nye kollega?

X-Yachts får nu en ny hal i Haderslev, men mangler personale med erfaring indenfor bådebyggeri, tekniker og maler/composit specialist i Haderslev. Læs om deres udvidelse her.

Lær at fikse din egen båd - HF Industri & Marine i Svendborg holder nu også workshops om formiddagen

Vil du lære om WEST SYSTEM Epoxy/glasfiber reparation, renovering af teakdæk og om maling, lak og skridsikker belægning. Så er der mulighed for det i Svendborg om formiddagen eller aften i Svendborg hos dygtige fagfolk.

Højskolerne skaber nye sejlere - fx på Idrætshøjskolen Sønderborg

Hvordan kommer man ud at sejle som ung, var et spørgsmål vi prøvede at besvare på minbaad.dk i sidste uge. Til dette har Peter Ole Lindum, lærer på Idrætshøjskolen Sønderborg, gjort opmærksom på at højskolerne tilbyder sejlads. En tredjedel af de 170 elever, kommer for at sejle.

 

Hvorfor vælge at bo på vandet i en Bavaria 50 når man er bange for vand og ikke kan sejle?

Det er et af de spørgsmål, som man får lyst til at få svar på, når man hører Trine og Christian Ginnerups historie. Cille Rosentoft har talt med Trine, der sammen med sin familie bor på en Bavaria 50 fra 2007 i Marselisborg i Århus.

Bevilling på 84,5 mio. kr. sikrer nyt teaterhus i Svendborg - Danmarks Museum for Lystsejlads må derfor flytte i 2025

Svendborg får et nyt teaterhus. Det sikrer A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal med en millionbevilling til BaggårdTeatret. Det nye teaterhus bygges i Stålhallen på Frederiksø, hvor Danmarks Museum for Lystsejlads er. Nu forventer museet at skulle flytte i 2025.

Seks meter El-båd på vej rundt nonstop om Sjælland drevet af 160 liter træsprit (metanol) - følg via tracking

Torsdag kl. 22 startede værftsejer i Skovshoved, Lars Nordbjærg og Benjamin Götke, deres forsøg Sjælland Rundt om styrbord. Den seks meter båd er fredag morgen ved Smålandsfarvandet. To Torqeedo 6kW podmotor drives af en 20kW batteribank og en brintbrændselscelle, der omdanner metanol til strøm.

Altmulig-arbejdsmand, søges til Horsens Yachtværft

Klargøring og vedligehold af lystbåde:  Vask, klargøring i forbindelse med optagning, søsætninger og afleveringer. Poleringer, maling af bund og drev enheder, er nogle af de opgaver du kan forvente, fortæller chef for Horsens Yachtværft, Søren Buhl.

Alsidig bådebygger med godt humør søges til Horsens Yachtværft

Horsens Yachtværft er en håndværksvirksomhed med 12 medarbejdere, der beskæftiger sig med reparations- og renoveringsarbejde inde for lystbåde og mindre erhvervsskibe. Værftet søger en god alsidig bådebygger, med godt humør og gode evner.

Brint som nyt brændstof til bådmotorer - Jan Hovald blogger om brint teknologi

Brinten opsamles i trykbeholdere og kan betragtes som det nye grønne brændstof. - De nye brintteknologier presser på – det har de gjort i nogen tid, fortæller Jan Hovald i sin nyeste blog. Brint kan være et nyt brændstof for fremtiden. De første eksempler bruger en brint FC ’forlænger'.

Mand sad fast under båd i Hou og druknede

En mand fra Tyskland har mistet livet i en drukneulykke, efter at han sad fast under en båd søndag aften.