Gå til hoved-indhold

Kom du på vandet i 2022? En mere solrig sommer finder du næppe

2022 kan slå rekorder. Det røber DMI's meteorologer i et nyt skriv, der kigger tilbage på de sidste ni måneders vejrfænomener. Bare få timer timer mere end normalt skal solen skinne for at nå rekorden fra 2018.

Keep Sailing synger på sidste vers - gem dine data inden mandag

Minder fra Keep Sailing-appen kan gå tabt, hvis du ikke inden mandag henter eller overfører dine filer. Positionsdata kan eksempelvis overføres til Sailserver.

Skift det danske gråvejr ud med sol i Fransk Polynesien - skipper søges til langtursbåd

Kan du fikse både, arrangere sociale ture og stå bag roret? Så kan din næste arbejdsplads blive i Stillehavets Fransk Polynesien. Stillingen er fuld tid for minimum en toårig periode.

Ejer af mystisk nu grundstødt sejlbåd stadig ikke fundet - nu vil Nyborg nærpoliti få den fjernet

Lokalpolitiet i Nyborg er ikke kommet tættere på, hvem ejermanden af den mystiske sejlbåd, som ligger på grund udfor Teglværksskoven i Storebælt, kan være. - Vi kan ikke været tjent med, at den ligger der i havets vold på stranden, siger nærpolitiet i Nyborg til Fyens.dk.

Forsvaret kæmper mod 39 havvindmøller nord for Sjællands Odde

Forsvaret taler nu også sejlernes sag. For det kæmper for at få stoppet planerne om en havvindmøllepark i Hesselø Bugt. Området er nemlig en del af et stort militært øvelsesområde, fortæller TV 2 Øst, der viser kort og havvindmølleparken, der også vil genere sejlerne.

Sådan overlever du vinteren med din båd på land - Cille og andre giver inspirerende råd

Mange sejlere har allerede deres båd på land og foråret kan føles meget langt væk. Hvad får man egentlig tiden til at gå med, når ikke man kan slippe fortøjningerne og sejle ud i det blå? Læs her de mange inspirerende råd om hvad en sejler kan gøre når båden er på land. Fx kan du lave forbedringer…

Brandudsalg hos Surfline i Egå går amok efter brand på Studstrupværket, hvor lager står

Branden på Studstrupværket nord for Aarhus har været en plage for borgere i lokalområdet i en måned, men nu kan de få et lille plaster på såret. For en af landets største butikker for surfudstyr, Surfline, holder nemlig brandudsalg, fortæller direktør Jeppe Hansen til TV 2 Østjylland. 

Danske Kim blev reddet i Det Indiske Ocean: Kaptajnen spurgte om kontaktoplysninger på min familie inden aktionen

- Ingen skal ringe til mine børn og fortælle, at deres far er gået bort, fortæller den berørte dansker, der lod sig fire mod tankerens dæk i et svingende net. Hør ham fortælle detaljeret om redningsaktionen i videoblog.

X-Yachts designchef Thomas Mielec forklarer om en 1 til 1 model af ny, stor Xc

- Mock-up'en gør det muligt på en mere ligetil måde at kommunikere designintentionerne til alle i projektet og gør det nemmere at give input til designerne baseret på et ikke bare visuelt, men også følt indtryk af designkoncepterne, siger Mielec. Se video.

Dansk Marine Center A/S har fået ny ejer fra Aalborg og ny direktør

Ejendoms- og udlejningsvirksomheden Bådebyggervej 7 A/S i Aalborg, der i forvejen ejer Mathis Værft, køber nu Bavaria-forhandleren Dansk Marine Center A/S (DMC) i Risskov af erhvervsmanden Jens Meyer. Firmaet indsætter Christian Due Hammershøy som direktør.