Gå til hoved-indhold

Ny Marex 375 til september

Det norsk ejet Marex sender i år en ny motorbåd på markedet. - Båden bliver, som andre nye Marex-både produceret på nyt, moderne værft i Litauen, siger importør Henrik Reese.

Drev i 16 måneder - levede af skildpadder og fugle

Jose Ivan overlevede på Stillehavet på en 24 fods båd. Han blev fundet langskægget, udmagret i underbukser. Jose Ivan tog af sted i 2012 fra Mexico, en ven om bord døde undervejs.

Udstilling: Masser af udstyr i Lokomotivværkstedet

Den nye messe i København fra 27. februar 2. marts har fokus på sæsonens nye udstyr indenfor elektronik til sejlertøj, grej til bådpleje og vedligehold, fortæller udstillingschef Knut Iversen.

 

Seascape 27: Seriøs sjov båd til tur- og kapsejlads

Per Cederberg fra Aabenraa fortæller om en let, trailbar båd med høj stabilitet med en bagud-svingende svingkøl på en 1,9 meter. Fra 5 m/sek. planer sloveneren. Pris: 665.000 kr. sejlklar.

Ny GreenLine 48 sejler på både el og diesel

Michael Floor fra det nye Floor og Lund Marine A/S gav på Boot-udstilling en rundtur på båden til 3,5 mio. kroner. For el kan den slovenske båd sejle 5 knob i op til tre timer.

Sådan sælger man bedre på Boot i Tyskland

Minbaad.dk har de seneste par dage været på verdens største bådudstilling i Düsseldorf. En stand trak særlig opmærksomhed. Se galleri.

Lund Marine og Floor Marine fusionerer i Aarhus

Det nye Floor & Lund Marine A/S i Risskov tilbyder Bavaria og Dufour-sejlbåde og Greenline, Quicksilver og Bayliner-motorbåde samt Mercury, Mercruiser og Volvo Penta motorer blandt andet.

Britisk tursejler druknede under overfald på St. Lucia i Caribien

62-årige Roger Pratt er død og hustruen er såret i Caribien. - Han blev ikke skudt men druknede, siger Minbaad.dk-blogger, Signe Storr, der støtter enken. - Uvirkeligt, siger Signe. Opdateret 20.1.

Eric Quorning fra BSI: Det går godt igen i bådbranchen

Eric Quorning, partner hos rigleverandør BSI A/S: - Det går godt nu, især med de større både, men i de seneste år har omsætningsnedgangen været på 40 - 50 procent i bådbranchen.

Krydstogtskib redder sejlere syd for Madeira

Krydstogtskib Costa Deliziosa hjalp sejlere, der kom om bord efter de hoppede i deres redningsflåde.