Gå til hoved-indhold

Sailjet 40 - den sejlende vandskibåd

Hamnen.se fra Stockholm har atter testet en båd. Denne gang en anderledes hybrid-båd, der kan sejle 20 knob for motor.

Ny Bavaria Easy 9.7 til under en halv million

Bavaria Yachtbau vil have os fattigrøve til at købe en ny 33 fods skrabet Bavaria Easy 9.7 til 468.750 kr. før levering. Det tyske værft solgte 102 forskellige Bavaria-både på Boot.

Gigantisk bølge på 200 fod rammer Cornish Cliffs

Så bølger der banker ind over land i Sydengland.

Danske Southern Spars: Ingen krise i superyacht-segmentet

Før var der 30 ansatte hos Southern Spars i Rødekro. Nu er man nede på tolv, men en ny rullebom sælger godt og så laves der 400 master til J/70er i firmaet, fortæller Torben Jacobsen.

Ny Marex 375 til september

Det norsk ejet Marex sender i år en ny motorbåd på markedet. - Båden bliver, som andre nye Marex-både produceret på nyt, moderne værft i Litauen, siger importør Henrik Reese.

Drev i 16 måneder - levede af skildpadder og fugle

Jose Ivan overlevede på Stillehavet på en 24 fods båd. Han blev fundet langskægget, udmagret i underbukser. Jose Ivan tog af sted i 2012 fra Mexico, en ven om bord døde undervejs.

Udstilling: Masser af udstyr i Lokomotivværkstedet

Den nye messe i København fra 27. februar 2. marts har fokus på sæsonens nye udstyr indenfor elektronik til sejlertøj, grej til bådpleje og vedligehold, fortæller udstillingschef Knut Iversen.

 

Seascape 27: Seriøs sjov båd til tur- og kapsejlads

Per Cederberg fra Aabenraa fortæller om en let, trailbar båd med høj stabilitet med en bagud-svingende svingkøl på en 1,9 meter. Fra 5 m/sek. planer sloveneren. Pris: 665.000 kr. sejlklar.

Ny GreenLine 48 sejler på både el og diesel

Michael Floor fra det nye Floor og Lund Marine A/S gav på Boot-udstilling en rundtur på båden til 3,5 mio. kroner. For el kan den slovenske båd sejle 5 knob i op til tre timer.

Sådan sælger man bedre på Boot i Tyskland

Minbaad.dk har de seneste par dage været på verdens største bådudstilling i Düsseldorf. En stand trak særlig opmærksomhed. Se galleri.