Gå til hoved-indhold

En sejlbåd af typen IF'er ligger for anker ved Nyborg - politiet efterlyser ejer

Kender du ejeren af båden, der ligger ved Teglværksskoven i Nyborg, så tip nærpolitiet i Nyborg, så der kan komme klarhed i sagen. Det er nemlig ikke ofte, at en sejlbåd bliver efterladt for anker i det område og slet ikke på denne årstid, skriver Fyns Amts Avis.

Finsk par renoverer 15 år gammelt stålskib og sejler i arktiske områder

Juho og Sohvi har ydet en imponerende indsats i løbet af fire måneder. Parret har lagt YouTube-videoer op under renoveringen af en Garcia Nouanni 43. Filmene giver et interessant indblik i en båd, der har ligget efterladt på land i 15 år, og hvordan man klarer et rehabiliteringsprojekt.

Hvem vil helt gratis have Lunas Firling 24 fra Sydhavnen i København?

- Sally er en god lille sejlbåd med 4 sovepladser. Hun sejler godt og mangler en ny familie som har tid og kærlighed at give hende, fortæller Luna Isabella Dolcerocca, der indtil nu forgæves er mislykkedes med at forære sin Firling 24 væk. Båden er fra 1973.

 

Foredrag med Blærerøven: Mads & de Gamle Sure Mænd

Der er lagt i ovnen til et godt grin og måske lidt stof til eftertanke, når Danske Tursejlere og Mads Christensen atter drager på ”turné” i november – og denne gang i fire nye områder i Danmark.

Politi frygter at tysk jollesejler er druknet ved Ærø

Der er frygt for, at en 60-årig tysk mand er druknet i farvandet ud for Ærø, efter at der tirsdag blev fundet en efterladt jolle på øen. Det oplyser vagtchef hos Fyns Politi Bjarne Tykgaard onsdag morgen.

Overborgmester i København åben for at undersøge alternativer til cykelbro

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark og Dansk Sejlunion frygter en lang bro mellem Refshaleøen i København med få åbningstider, vil blive endnu en hindring for sejlerlivet og de ti lystbådehavne i Københavns Havn. Overborgmester Sophie Hæstorp Andersen forstår sejlernes bekymringer.

 

Lær at prime, male og lakere forskellige overflader hos HF Industri & Marines fyraftenskursus

På en workshop i Svendborg den 25. oktober, kan du lære om mange af HF Industri & Marines produkter til overfladebehandling af din båd. Fornylig fyldte det sydfynske firma 30 år.

Spækhugger angreb - bak med din motor

Sæt motoren i bakgear. Forskere mener, at standsning af båden reducerer spækhuggernes interesse for båden. En hastighed på to til tre knob anbefales. Forskerne håber, at foranstaltningen vil reducere den tid, spækhuggerne opholder sig ved ​​bådene. Se video af angreb.

Både kan synke hvis de sejler hen over boblende gasomåde ved Bornholm

- Hvis et skib sejler ind over et gasområde, kan det miste opdrift – fordi der ikke er særlig meget vand, men meget gas i vandet. Og så kan man risikere at synke, siger energianalytiker. Der er etableret en forbudszone med en radius på fem nautiske sømil for skibe.

Sponsor-indhold: Sjove aktiviteter til at få tiden til at gå på båden

Nogle gange kan det være svært at finde på nye aktiviteter, når man er på en lang bådtur. Det kan især være udfordrende, hvis man er sammen med andre mennesker, som ikke har helt de samme interesser som en selv.