Gå til hoved-indhold

Træskibs Sammenslutningen inviterer til ungdomstræf og sejlads sammen ud fra Korsør

I forbindelse med det Maritime Folkemøde i Korsør, inviterer TS til særlige aktiviteter målrettet mod unge. Deres 2 dages togt er et tilbud, der udelukkende laves med henblik på at samle unge, skriver Træskibs Sammenslutningen i deres invitation. 

Massiv redningsaktion efter jolle kæntrede ved Stubbekøbing - civil båd kom til undsætning

Takket være redningsveste og et vakst, civilt lystfartøj, blev katastrofen i denne omgang afværget. Det bekræfter myndighederne, til Folketidende, ligesom de bekræfter, at en jolle var kæntret ud for Hårbølle Havn nær Stubbekøbing.

Træskibe, kapsejlads og maritim stemning i Helsingør

Klassiske træskibe, sømandssange og maritim stemning på Kulturhavnen i Helsingør. Lørdag d. 12 august lægger skibene fra Danmarks største kapsejlads for klassiske træskibe, igen til kaj Helsingørs historiske havn.

Død pukkelhval fundet drivende i Lillebælt

Den døde pukkelhval er fundet syd for Fænø i Lillebælt. Naturstyrelsen oplyser til TV 2 Fyn, at man ikke skal røre ved dyret, hvad end det driver op på land eller fortsat ligger i vandet. En Pukkelhval kan blive 18 meter lang.

43.000 kroner i bøde for at sejle i beruset tilstand i speedbåd - bøde beregnet ud fra indkomst

Bekymrede borgere slog alarm, da en speedbådssejler sejlede med en alt for høj promille sidste år, ikke langt fra Samsø. Bøden er beregnet ud fra mandens indkomst, og det er taget i betragtning, at det er en førstegangsforseelse. Sker det igen vil bøden blive højere, skriver TV 2 Øst.

Skoleskibet Georg Stage kommer til Esbjerg

Verdens ældste sejlende søfartsskole lægger til i Esbjerg havn 2. august. Det præcise tidspunkt afhænger af vejr og vind.

 

X-Yachts opgraderer X4.9 fra 2018 med opdateret skrog, nyt ror, lavere vægt og mere luksus i kahytten

X4.9, der kom i 2018, var den tredje model i den helt nye Pure X-serie, og i dag er der solgt mere end 50 på verdensplan. - Ydeevnen til søs bliver også bedre, lover chefdesigner Thomas Mielec. Om læ kommer der også langt mere naturligt lys.

 

Mikael Jeremiassen fejrer 25 år som kapsejladskonsulent i Dansk Sejlunion

Kapsejladsansvarlige, Mikael Jeremiassen, tidligere X-79-sejler, har været en uundværlig del af Dansk Sejlunion gennem 25 år, fortæller Dansk Sejlunion.

Fra servicechef til partner: Stewart Moeliker-Twigg har 25 års jubilæum hos Tempo Bådsalg A/S i Ishøj

Stewart er oprindelig fra Nordirland og startede tidligt med at sejle og har i sine unge år krydset Atlanten tre gange. Det har givet ham en stor erfaring med både, og de udfordringer der kan opstå med bådene efter længere tids sejlads.

Fire spækhuggere blev længere end normalt ved Skagen

Søndag morgen blev fire af de store havpattedyr spottet fra klokken 05.49 til 11.39. Rolf Christensen sad alene, da han opdagede en rygfinne. Senere viste det sig, at der var fire af slagsen.