Gå til hoved-indhold

Svensk og dansk sejlbåd kolliderer på Storebælt

To lystsejlere kom i nærkontakt med hinanden syd for Storebæltsbroen i denne uge. Politiet rykkede på vandet for at afgøre tvist og teste for alkohol.

Søpolitiet jagter speedbåd på den svenske vestkyst

Katten efter musen til søs. Se dramatisk jagt, som Aftonbladet viser.

Dansk Søredningsselskab: Speedbådskørekort kan tages med venstre hånd

Det er en formsag at anskaffe sig et speedbådskørekort, og mange speedbådssejlere og vandscooterførere aner ikke, hvad de foretager sig, når de er på vandet, lyder kritik.

Prøv en SUP i Middelfart

Alle kan – gratis – prøve Stand Up Paddle på demoudstyr fra forskellige boardimportører, og Danmarks bedste SUP-surfer Casper Steinfath holder workshop 10. august.

Tæt på udsolgt i Flydende Bådmesse i Dragør

31 nye både og et væld af udstyr kan ses på den næsten udsolgte Flydende Bådmesse i Dragør fra 16. -18. august, med gratis entre og parkering. Se hvem der udstiller.

Tre både sank og bro blev ødelagt i Norge

Det gik helt galt da cementbåden Cyprus Cement skulle forlade havnen i Levanger. Skibet kunne ikke manøvrere og smadrede baglæns ind i broer og småbåde.

Du drukner i havnen

Der er sket et stort fald i antallet af drukneulykker. Men påfaldende mange drukneulykker sker i havnen, når folk går til og fra båden. Og det går ofte ud over mænd i 60 års alderen.

Sæson for døde både?

En juniorbåd der opgav ævret i Svanemøllehavnen. Er det en ny tendens i havnene?

Carbonite 21 fra Kerteminde flyder snart

Bådebygger Jonas Sørensen har nu mast på sin 510 kilo Carbonite 21, der minder om en Mustang 616 - bare langt mere ekstrem.

Glasfiber-revolution er tema på bådmuseum

I 1960'erne revolutioneredes dansk bådebyggeri, da byggematerialet for alvor skiftede fra træ til glasfiber. Det er temaet for årets særudstilling på Danmarks Museum for Lystsejlads