Gå til hoved-indhold

Arcona 380 - bedste Arcona nogensinde

Den svenske Arcona 380 til 1,98 mio. kroner, har længere vandlinje end Xp 38 og vejer et ton mindre, men med omtrent samme sejlareal. Test viser at den sejler 7,6 knob på kryds.

Nye sejlerbøger til ferien

Mangler du lekture i sommerferien, så er der kommet flere nye bøger. En omfattende håndbog om sejltrim og en ”must-have”-bog om Ib Pors Nielsen til flerskrogsentusiaster.

Ny opdateret Vaavud vindmåler til smartphones

Vaavud, firmaet bag verdens første vindmåler til smartphones, er nu klar med forbedret vindmåler, der foretager 40.000 målinger per sekund.

Pi 14-kæntring gav ny læserrekord på minbaad.dk

Danmarks førende bådsite blev med et slag kendt i sejlerverdenen, da amerikanske SailingAnarchy linkede til minbaad.dks Pi 14-kæntring. Unikke læsere er nu oppe på 65.492 om måneden.

Norsk bådjournalist ror nu fra Moss til København

70-årige Ulf Johnsen er startet med at ro til København. - Er du allerede begyndt at fortryde, lyder det på videoen af den skøre nordmand, vi kender godt.

Nekrolog: Frederiksen var en af bådbranchens største

Jens og Erik Quorning skriver mindeord om Hans Gert Frederiksen, der grundlagde Frederiksen Boat Fittings i midten af 70érne, en af de største kommercielle successer i bådbranchen i Danmark.

Volvo Penta klæder den danske bådbranche på

Volvo Penta inviterede udvalgte bådfolk og nøgleforhandlere fra hele Europa til seminar på deres testcenter i skærgården ved Gøteborg.

 

 

Pi 14 væltede majestætisk under test på Øresund

I går under en testsejlads væltede den 45 fods store ny Pi 14 i et kraftigt vindpust. Alle mand om bord klarede det fint og båden var efter en lille times hårdt arbejde igen på ret køl.

Signe: Det ku gå galt - ingen kan sejle uden en rig

To gange i denne sæson er et undervant knækket. Første gang ved St. Barth. En formiddag lød der et bump på dækket, og det viste sig, at den rig fitting, som sad på wiren i masten, var knækket.

Forhandler Michael Floor: Det går igen stærkt med bådsalget

- Det har været fremme i visse bådmedier, at vi har krise og at bådpriserne falder. Men det passer ikke. Vi får nye kunder ind og nye både er snart udsolgt, siger Floor til minbaad.dk.