Gå til hoved-indhold

Vil du købe X-One - se den på mitbaadmarked.dk

X-One fra Horsens sælges til 749.000 kroner, kan man læse på vores bådmarked. Du kan også selv sætte din båd til salg, helt gratis.

Søren Kæstel vinder SLAM-taske - to mere på spil

Den første vinder af en vandtæt SLAM-taske til 399 kr. er trukket. Folkebåds-sejler var heldig. Konkurrencen løber til på lørdag 5. april. To tasker er på stadig på spil. Klik og deltag.

Sådan bygges den nye Nordship 430 Classic

Minbaad.dk har været hos Nordship i Lunderskov ved Kolding. Her så vi hvordan en tysk kunde får bygget sin helt specielle Nordship 430 Classic til seks mio. kroner.

Toplækker Carbon 40 RC søsat i Mosede havn

I april får Jann Klausens nye Carbon 40 RC en næsten 20 meter lang egenproduceret kulfibermast på. Båden har en ultra flot finish og er en af de letteste fuldt apteret 40 fods både på markedet.

Vind tre vandtætte SLAM-tasker - du kan nå det endnu

Vi har indgået et samarbejde med Deskwolf og er i den kommende tid aktiv med konkurrencer på minbaad.dks facebook-side, hvor der er masser af fine præmier fra vores annoncører.

X-Yachts opruster med ny økonomichef og produktionschef

Revisor Inger Borregaard Barsballe er ny økonomichef, mens produktionsingeniør Peter Thorup Hovgaard er ny produktionschef hos X-Yachts A/S.

Rig nordmand glemte båd i to år - troede den var solgt

Svensk politi ryster på hovedet efter de havde startet efterforskning af en stjålet Rinker Vee 342, som nu viser sig blot var glemt. Ejer troede båden var solgt.

Vi tester Prestige 750 til 23 mio. kroner i Cannes

Minbaad.dk/BådNyt er i filmbyen og prøver både. Den første vi testede var denne luksuriøse Prestige 750, der sejler med 2 x 1200 MAN-dieselmotorer.

John Mast laver 20 meter mast uden hæk- og bakstag til den nye Pi 14

- Pi 14 opfylder de behov som sejlere efterspørger, derfor er der meget nyt på den, fortæller bygherre Michael Larsen om 45 fods Pi 14, der forventes kun at koste en mio. kr. sejlklar med tom kahyt.

Få dig et godt grin - så meget kan lystfiskere dumme sig

Video er en svær ting, hvis tingene ikke lige flasker sig.