Gå til hoved-indhold

Hallberg-Rassy stiller altid bankgarantier ved indbetalinger

Og hvis en kunde køber en båd hos en dansk forhandler og denne går konkurs så er det ikke korrekt at værftet automatisk overtager kundens reklamationsret, forklarer Bo Hold fra Hallberg-Rassy.

Morten Lorenzen arbejder nu for Match Racing Denmark

Match Racing Denmark, der årligt har 7.500 sejlere på vandet, indgår samarbejde med tidligere direktør for KDY, Morten Lorenzen, for bl.a. at styrke centerets kommercielle profil.

Bådforhandler: Husk garanti på forudbetaling ved bådkøb

Det er sikrere at købe båd gennem en dansk importør end direkte gennem et værft. Det samme gælder ved reklamationer, der kan bortfalde efter en konkurs, mener bådforhandler Henrik Reese.

Chok i branchen: Nord West & Najad AB går konkurs

Det respekterede værft, på Vindön, nord for Göteborg, er gået konkurs. 134 arbejdspladser er i fare. Lige nu udstiller det svenske firma to både på messen i Fredericia.

Promille på 2,49 gav samfundstjenste og bøde

Og den erfarne sejler fra Sønderborg, der stak af fra et råbende politi, er samtidig frakendt retten til at føre sin 38 fods sejlbåd i et år.

Udstillerne gør status efter første halvleg i Fredericia

I alt 14.486 besøgende havde passeret tælleapparaterne, da den første af de to Boat Show-weekender i Fredericia sluttede søndag aften. På torsdag fortsætter udstillingen. Se fotos.

Paul Elvstrøm fylder 85 år

Den murer-uddannede knægt forvandlede sejlsport fra at være en hobby for de velhavende til en interesse og en sport for alle danskere i en tid, da midlerne var få, skriver BT.

Prøv en Marex 320 ACC i Aabenraa frem til 3. marts

Båden er kåret som årets motorbåd 2013 i Europa. I torsdags kom den fra Marex værftet i Norge til Danmark.

Gæt en bådtype

Ud fra en kort beskrivelse, kan du så gætte bådtypen?

DS generalsekretær åbner udstilling på fredag og kårer talenter

Nu er det nu. Det 25. Boat Show i Fredericia åbner i denne uge, fredag morgen. Børn under 14 år har gratis adgang.