Gå til hoved-indhold

Glatførekursus - med sejl på

Båden er på land, isen kan ikke bære endnu, og der er alt for lang tid til sæsonstart. Men så kan man jo sejle på land. Blokart på Amager kører endnu – med eller uden sne.

Rønnow: Held i uheld - vi er overladt til os selv

Når vi er på vandet, ved vi, at vi inden afgang skal have gjort alt, hvad vi kan for at forebygge uheld eller havari. Vi ikke bare ”køre ind til siden og vente på Falck”. Ny klumme fra Claus Rønnow.

13.000 delvist ødelagte både til salg efter Sandy

Salget er i gang efter den grusomme orkan den 29. oktober, hvor 65.000 både blev beskadiget i New Jersey, New York, Connecticut bl.a. 13.000 af dem er nu til salg.

Masser af foredrag om eventyr-sejlads og VIP-dag på Messe C

Lars ”Charlie” Mortensen beretter om udlevelsen af sin gamle drøm om at sejle i Kaptajn Cook’s kølvand. Læs om foredrag og andet på udstillingen i Frederica fra 22. februar.

 

Nøglepersoner i branchen taler om begrænset optimisme i 2013

STATUS: Seniorjournalist Harly Foged interviewer Jan Hansen fra Danboat, Michael Floor fra Floor Marine, Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg, og bådmægler Bergstrøm om bådbranchen.

Marex 320 AC Cruiser blev Motor Boat Of The Year

Norske Marex 320 Aft Cabin Cruiser er på London Boatshow kåret som Motor Boat Of The Year 2013. - Det var forventet, siger en stolt importør, Henrik Reese til minbaad.dk.

Forsikring: Quality Maritime tager til genmæle

Forsikringsselskabet Quality Maritime er kede af Niels Frich’s læserbrev på minbaad.dk. De har ikke gjort noget forkert, mener de. Læs brevet fra Quality Maritime, det er på norsk.

Prøstø ulykke i retten i dag

Her til morgen startede retssagen mod Lundby Efterskole og forstander Truels Achton Truelsen. Forstanderen riskerer op til fire års fængsel.

TV: Dragonfly 32 tager fornem britisk pris

Yachts & Yachting Awards 2013 er gået til Dragonfly 32, som bedste Performance Cruiser for 30 fod og opefter mellem nogle af verdens p.t. bedste kølbåde. Se cool prof-video.

2 x 250 hestekræfter på 29 fods smugler-RIB

Det var et yderst potent fartøj, der blev brugt i Ålbæks skuddrama, hvor en norsk smugler blev dræbt på vandet, og en dansk betjent samt en norsk mand blev såret. Se link til komisk, norsk tolderbåd.