Gå til hoved-indhold

Netreklamer vokser igen - nu med 10 procent i år

I forhold til 2011 bruger virksomheder igen flere penge på netreklamer. - Det giver os mod på mere udvikling, siger bestyrelsesformand på minbad.dk. Store dagblade viser til gengæld tocifrede tab.

Husmesse hos Faurby - sådan bygges bådene

Se et dansk designmøbel i form af en båd blive til, lokker Faurby, der har åbent hus i weekenden. Mød også Elvstrøm Sails, B&G/Simrad, Garmin, Raymarine, KEM, Pelle P og Mast2Keel.

Volvo Penta på prisvindende både i Italien

Et af de førende, italienske bådmagasiner, Vela e Motore, har valgt årets både. I fire af fem både, var der svenske Volvo Penta om bord.

Par forlader sejlbåd i Stillehavet - reddet af skib

Stillehavet kan slå hårdt, erfarede Tania Davies og Steve Jones, der skød nødraket og drev i to dage. Se på jp.dk hvordan de løftes på et fragtskib.

TV: Se jomfrutur med wFoil 18 Albatross

Tomaž Zore, slovensk designer, har udviklet en hydrofoilbåd, wFoil 18 Albatross, der 'flyver' næsten 100 km/t. med propel. Ideen er den også kan sejle for sejl.

North Sails Europa vil købe North Sails USA

Ib Ussing Andersen, formand for bestyrelsen i North Sails Europa, fortæller til minbaad.dk, at man ønsker at købe North Sails USA. Prisen oplyses ikke pt.

17 ud af 20 Vendeé Globe-sejlere bruger danske Gori propeller

De danske propeller vælges af jordomsejlerne til sejladsen på lørdag. - Det sker fordi de er verdens hurtigste, siger Sune Ehrenskjöld fra Gori Propeller i Vojens.

Jaguar præsenterer ny speedbåd

Nu kan man købe en elegant speedbåd fra Jaguar, der passer til den nye Jaguar XF stationcar.

80.000 personer besøgte hanseboot i Hamborg

Sidste år besøgte 78.920 personer udstillingen hanseboot, i år steg besøgstallet med cirka 1.000. Fokus var denne gang at få flere danske og svenske besøgende, og det lykkedes.

Rønnow gør status: Hvad man dog ser og hører!?!

Når nu sæsonen er gået på held og roen har lagt sig efter vinterklargøringen af det kære fartøj, er det tid til lidt eftertanke: Hvordan blev det så med den sæson? Læs Rønnows klumme.